Déjà Vu

Déjà Vu

De drukbezette radiostem Florence Fierens haar dochter overlijdt plots. Ze krijgt de kans om het verleden opnieuw te beleven en om haar kind terug te zien.

Afleveringen

6 afleveringen

 • 1. Zonsverduistering

  Met haar ochtendshow op de radio bereikt Florence een nationaal publiek en zet ze zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld.
 • 2. Ontsnapt

  Florence kan haar geluk niet op, wanneer blijkt dat de belofte van 'Reset Inc.' waarheid is geworden. Ze reisde terug in de tijd en staat oog in oog met haar nog levende tienerdochter, Louise.
 • Uit angst haar kwijt te spelen, laten Nick en Florence hun steeds meer labiele dochter Louise opnemen in de psychiatrie. De neerwaartse spiraal waar Louise zich in bevindt lijkt onafwendbaar.
 • 4. Vrije Val

  Een avondje Brussel met het gezin, naar aanleiding van de uitreiking van de Medaille voor Uitzonderlijke Verdienste voor Florence, loopt faliekant af. Haar ex-man Nick en Florence komen na een intens gesprek samen in bed terecht.
 • 5. Rewrite History

  Florence is meer dan ooit verward, nu ze met de hulp van 'Reset Inc.' tien jaar is teruggereisd in de tijd. Het is een periode waar zij en Nick nog niet gescheiden waren en dat doet haar zichtbaar deugd.
 • 6. Mama

  Florence en Nick moeten een pijnlijke passage uit hun verleden opnieuw doorworstelen. De onterechte klacht van een studente tegen Nick, voor ongewenste intimiteiten, brengt inzicht in de vertroebelde relatie die hij met zijn dochter Louise heeft.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers