Dansaertvlamingen

Dansaertvlamingen

Een hilarisch sketchprogramma over millennials in hippe koffiebars, vlotte reclameboys met een koersvelo en vingerwijzende hipsters.

Afleveringen

8 afleveringen

STØRM Agency helpt Ilse en Jeroen aan een gezins-brand identity maar dat wordt niet door iedereen geapprecieerd. Philippe zoekt de meerwaarde in natuurwijn. Servaas heeft een køersvelo maar niet om op te fietsen.
Jasper & Bas zijn nog niet uitgepraat over Namibië, Sophie en Lukas zijn ontevreden over de nieuwe buurtbewoners en Karel krijgt het moeilijk in groepstherapie.
STØRM Agency gelooft in de selfcarebox terwijl Jasper & Bas over hun avonturen in de woestijn van Namibië vertellen. Instamom Ilse ontdekt vensterbankstyling.
De HÛS makelaars krijgen een cadeau van het collectief ter bescherming van de klinkers. In therapie reageert iedereen begripvol op Merel haar probleem maar in de koffiezaak is het een ander verhaal.
Roderik heeft het gehad en maakt een drastische verandering. Niet alleen Ilse en Jeroen ontdekken het kookboek Ingewikkeld, ook Servaas is fan. Zijn gasten denken daar anders over.
Matthias raapt zijn moed bij elkaar en solliciteert bij een mediabedrijf. Elo en Marie doen er alles aan om in de bijlage van de kwaliteitskrant te komen.
Eva zit in de laatste fase van de wooncyclus, Matthias waagt zijn kans bij STØRM Agency en Ilse geniet van het Instamom leven.
STØRM Agency helpt influencers met de volgende stap. Werner legt uit wat schijnzelfstandigheid is terwijl Matthias op zoek gaat naar wie hij is. Elo en Marie doen een laatste poging om in de kwaliteitskrant te geraken.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks