Doe Zo Voort

Doe Zo Voort

Oudercontact in het tweede leerjaar: voor de meester de lastigste avond van het jaar. Hij krijgt de ene na de andere ouder over de vloer, en die ontpoppen zich tot manager, psycholoog, bullebak of cheerleader van hun kind.

Afleveringen

8 afleveringen

De ouders van Amelie hebben vragen bij het vaderdagcadeau. De papa van Seppe stelt zich kandidaat om bijles te geven over bijen. De ouders van Noor willen weten wie de tafelheks is die hun kind nachtmerries bezorgt.
De mama van Alina heeft een probleem met de klasfoto van haar kind. De meester is ongevraagd te gast in de podcast van leerling Cas. De ouders van Marco willen graag van de meester horen of er iets mis is met hun zoon.
De papa van Emma waarschuwt de meester dat Emma zichzelf niet zal zijn. De meester vraagt zich af of de ouders van Tom hadden kunnen voorkomen dat hun zoon wordt gepest. De papa van Jens heeft een dringend verzoek voor de meester.
De meester verneemt dat leerling Sahil liegt over zijn geloof. De papa van Liam wil graag dat zijn zoon trots is op hem. De mama van Elias komt een paar verloren voorwerpen ophalen.
De meester weigert te geloven dat een hond het huiswerk van Evy heeft opgegeten. Leerling Jonas zijn lichamelijke ontwikkeling baart de meester zorgen. De meester wil dat de mama's van Jonah de rekkertjes thuis verstoppen.
De mama van Jesse wil een punt maken van de rolstoeltoegankelijkheid in de school. De meester vindt de toiletbezoeken van Klaas een probleem. De papa van Gerben wil antwoorden over de bijdrage van de meester in het poëzie-album van zijn zoon.
De mama van Saartje heeft een attentie bij voor de meester. De meester voelt een ongemakkelijke culturele barrière tegenover de ouders van Jelena. De papa van Joren wil weten welke impact zijn vechtscheiding heeft op zijn kind.
De mama van Magali vermoedt dat de meester geobsedeerd is door haar. De ouders van Bram willen de meester uitdrukkelijk bedanken voor zijn inzet. De papa van Jordan wil de 10-uurtjes eerst proeven alvorens een keuze te maken voor zijn zoon.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers