Chantal

Chantal

Vlaamse VRT-politiereeks met in de hoofdrol inspecteur Chantal Vantomme van politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land.

Afleveringen

6 afleveringen

Comité P onderzoekt de gijzeling in het gemeentehuis. Iedereen die erbij betrokken was wordt ondervraagd. D'Haese vraagt de hulp van Chantal om uit te zoeken wie Miguel is. Emma spoort Arne aan om in actie te schieten.
Chantal speurt samen met Felke verder naar de vraag "wie is Miguel?" Ondertussen gaat Comité P verder met het onderzoek naar de gijzeling. Emma spoort Chantal aan om in actie te schieten. Dushku en Storms zijn weer van de partij voor een moordonderzoek.
Tijdens de begrafenis van mevrouw Ducquenne blijkt de urne van haar man verdwenen te zijn. Chantal gaat op onderzoek met haar team. Sylvie wil een volgende stap zetten in haar relatie met D'Haese.
Schietekatte wil burgemeester worden. Muse wordt opgeschrikt door een nachtelijke bezoeker. De meisjes krijgen huisarrest, maar spreken toch 's nachts af aan de tipi ... Arne heeft een nieuwe vriendin.
Het wijkcommissariaat krijgt geregeld telefoon van meneer Vandenberghe omdat er regelmatig zaken in zijn huis verdwijnen. De sheriff heeft schrik dat Schietekatte de lokale verkiezingen zal winnen en een audit gaat laten doen.
Het team is aangeslagen. Dushku en Storms zullen het onderzoek overnemen. Chantal is niet van plan om van de zijlijn toe te kijken en start haar eigen onderzoek. Ondertussen neemt Emma het initiatief om haar mama en Arne te koppelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks