Chantal

Chantal

Vlaamse VRT-politiereeks met in de hoofdrol inspecteur Chantal Vantomme van politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land.

Afleveringen

8 afleveringen

Inspecteur Chantal Vantomme is verhuisd naar politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem.
Door de gebeurtenissen van afgelopen nacht staan Chantal en haar team nu voor een echt moordonderzoek. Hierdoor zullen Chantal en Cloedt moeten samenwerken met de recherche van Veurne. D'haese denkt al snel de dader gevat te hebben.
Mia Verkest komt aangifte doen van een ongeval met vluchtmisdrijf. Volgens haar is Veronique Schiettekatte tegen haar wagen gereden. Ware het niet dat Veronique een jaar geleden overleden is... Chantal en Cloedt gaan op onderzoek uit.
Het leek een normale zondagochtend te worden tot er iemand voor dood wordt achtergelaten op zijn oprit. Vanhecke vraagt om de zaak prioritair te behandelen. Alleen hebben de speurders weinig aanknopingspunten, aangezien er geen getuigen zijn.
Tijdens het jagen vindt Vanhecke een half begraven bruid in het bos. Chantal, D'Haese en de Sheriff krijgen versterking van de federale. Ze kunnen zeer snel een verdachte oppakken, die ook bekent, maar Chantal start haar eigen onderzoek.
Na een avondje uit redt Cloedt iemand uit het water, samen met een paardenhoofd... Ondertussen blijkt ook Elektra, het paard van Alexia vermist. Chantal gaat samen met Cloedt op onderzoek naar wat er met het paard is gebeurd.
Loveringem is in de ban van een mysterieuze quiz. Wat is er aan de hand? Wie schildert er 's nachts quizvragen op verschillende gebouwen van Loveringem? En waarom? Chantal gaat op onderzoek uit.
Emma en haar klas worden gegijzeld door de maker van de quiz die Loveringem nu al een aantal dagen in de ban houdt. Alle manschappen worden gemobiliseerd om de kinderen veilig weer naar buiten te krijgen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks