Baby Shark's Grote Show

Baby Shark's Grote Show

Het onbezonnen jonge haaitje Baby Shark brengt alles wat hij van z'n ouders leert in de praktijk in z'n eigen achtertuin. En wil dat nu net de wijde oceaan zijn!

Afleveringen

26 afleveringen

Het is bijna viskerst en zoals bij elk visje staat de Boerende Bob bovenaan het wensenlijstje van Baby Shark en William. Als de Kersthaai verdwijnt, moeten zij viskerst redden, anders zullen ze die Boerende Bob nooit in hun vinnen hebben.
Als Baby Shark en z'n vriendjes meedoen aan een bandwedstrijd, lopen de gemoederen tussen Baby Shark en Shadow hoog op. - Baby leert dat als je ziek bent en beter wilt worden, rusten, in je elleboog niesen en thuisblijven het beste helpt.
Als Baby Shark z'n eerste melktandje verliest, zetten hij en William alles op alles om 'm weer terug te vinden. - Een potje honkkokkel verandert in een reddingsmissie als Hanks huisdiersteen in het hol van de slobberslak terechtkomt.
Baby Shark en William zijn fan van de serie Haaimeid en willen zelf ook graag superhelden zijn. - Nadat William heeft gelogen om stoer over te komen, moet hij toch echt z'n angst onder ogen komen en naar het superenge Kelpbos gaan.
Nadat Baby Shark en William een schatkaart vinden die ze naar de Legendarische Buit moet leiden, gaan ze op zoek naar de schat. - Baby overtuigt z'n vader ervan om een dag op alles 'jep' te zeggen. Wat kan er nou helemaal gebeuren?
Baby en z'n vriendjes gaan naar de Wensberg. Als ze de legendarische vallende zeester Oude Zeebries zien, mogen ze een wens doen. - Shadow daagt Baby Shark uit om te kijken wie van hen de haaiigste haai is.
Als Goldie in de put zit, besluiten Baby en z'n vriendjes een musical op te voeren om te zorgen dat ze weer kan schitteren. - Als de taart van oma vlak voor de bakwedstrijd verdwijnt, schieten detective Baby Shark en William Watson te hulp!
Het lot van de octo-appelvoorraad ligt in de vinnen van Baby als hij zich per ongeluk voordoet als burgemeester. - De familie Shark doet mee aan de spelshow Pompen of Verzuipen. Ze houden maar net hun koppies boven water tegen de familie Vis.
Baby Shark en William willen als Superhaai en Kapitein Kelp buitenspeeltijd redden. Maar is Kapitein Kelp alleen maar het hulpje? - Baby Shark krijgt een heel klein huisdiertje, maar is hij wel klaar voor zo'n grote verantwoordelijkheid?
Iedereen vindt Baby Shark aardig en Shadow is daar jaloers op. Daarom besluit hij van het Wrak z'n eigen pretpark te maken. - Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn, maar ze wil dat eigenlijk niet.
Baby Shark heeft maar één angst en die moet hij overwinnen als hij een echte spookvis ontmoet. - Baby Shark en William gaan naar de diepe, duistere krochten om Baby's verloren microfoon terug te halen.
Als de minigolfbaan wordt overgenomen door een egoïstische vis moeten Baby Shark en William op zoek naar een minigolfer die hem kan verslaan. - Hank zal zonder zijn huisdiersteen Rocky zijn angsten moeten overwinnen, en dat is lastig.
Als een onweersbui onder water de pret van Baby Shark en William bederft, geloven ze niet dat ze binnen ook een avontuur kunnen beleven. - William en Vola doen mee aan de Jonge Wetenschapperswedstrijd, maar ze willen allebei graag winnen.
Baby Sharks honkkokkelteam neemt een ongebruikelijke coach met een ongebruikelijke werkwijze in de arm. - Baby Shark heeft z'n agenda vóór het dansfeestje met z'n oma wel heel erg vol gepland.
Chucks probeert Baby Shark en z'n vrienden te helpen de Sneeuwbalbonanza te winnen die Roversrif elk jaar speelt tegen de buurgemeente. - Baby Shark gaat undercover om uit te zoeken wat het perfecte cadeau voor mama zou zijn.
Als een potje koraalkegelen uit de vin loopt, moet Baby zijn haaienkracht leren beheersen. - Als Bentley Barracuda dreigt om Zoutjes winkel van het stadsplein te verwijderen, besluit Baby zijn stem te laten horen.
Baby Shark probeert de beste bestevissenvriendjesdag voor William te organiseren. - Als Vola's skatevisboard ineens verdwijnt, gaan Detective Baby Shark en William Watson op onderzoek uit.
Als William komt meekijken bij Rayna op haar werk, komt hij erachter dat het niet zo makkelijk is om een goede verslaggever te zijn. - Baby Slaapt bij zijn ouders in bed en probeert ervoor te zorgen dat dit de permanente situatie wordt.
Baby Shark en William ontmoeten de vintastische rap-ster Sharki B die 'de zeewierzwaai' heeft bedacht. - Als Chucks een waardevolle bel naar de andere kant van de oceaan leidt, leert het zeepaardje dat je goed moet opletten waar je zwemt.
Baby Shark en z'n band hebben zoveel succes dat hij vergeet z'n beloftes na te komen. - Hank wil bewijzen dat hij ook stoer kan zijn en gaat bij Shadow in de leer.
Oma is de beste grappenmaker van Roversrif en het lukt Baby Shark maar niet om haar in de maling te nemen. - Baby Shark besluit munt te slaan uit het speciale limonaderecept van opa.
Met de zware storm wordt er een vreemde kostganger Baby Shark's kamer binnen geblazen. - Iedereen is weg van kineti-klei, tot ze horen hoe het wordt gemaakt.
Het is Moederdag en de kinderen willen hun moeders verrassen. - Baby heeft een nieuw vriendje, Penny. Het probleem is alleen dat Penny bijt als ze boos is.
Baby en William mogen een dagje meelopen met de postvis, maar ze komen een stel postpiraten tegen. - De familie Shark krijgt z'n eigen realityserie!
Baby Shark gaat kamperen met z'n vader en z'n opa. Maar papa Shark houdt meer van luxe en opa Shark houdt meer van het traditionele kamperen. - Baby en William willen direct vriendjes worden met de nieuwe buurjongen Wallace.
Goldie's toneelstuk wordt gesaboteerd door een gemaskerde schurk. - Vigo heeft een nieuwe uitvinding waarmee hij de stad wil overnemen. Maar om 'm werkend te krijgen moet hij eerst meedoen aan een quiz.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks