We're Here

We're Here

Sasha Velour, Priyanka en Jaida Essence Hall zijn deze keer de drags van dienst om nieuwe drag daughters te inspireren en hen te leren dat het helemaal oké is om zichzelf te zijn en om uit hun comfort zone te komen.

Afleveringen

6 afleveringen

Nieuwe Queens Sasha Velour, Priyanka en Jaida Essence Hall springen in waar ze het meest nodig zijn: Murfreesboro, TN, een stad die Pride heeft afgezegd na een landelijk verbod op travestieten.
Sasha Velour vertelt over het belang om drag onder de aandacht te brengen van mensen in heel het land.
De gemeentevergadering verloopt slechter dan verwacht. Terwijl iedereen zich voorbereidt om het podium op te gaan, hopen de koninginnen dat hun "drag-kinderen" liefde en acceptatie krijgen van de lokale gemeenschap.
De Queens vragen versterking via Latrice Royale voor hun volgende stop in het conservatieve Oklahoma, een staat die een alarmerend aantal anti-LGBTQ+ wetsvoorstellen heeft geïntroduceerd.
Na waarschuwingen van de lokale gelijkheidsgroep uit Bartlesville zijn Sasha, Priyanka en Latrice vastberadener dan ooit om zich in te zetten voor de queer gemeenschap, maar het wordt steeds moeilijker om een locatie voor hun show te vinden.
Als de menigte voor hun parkbijeenkomst toeneemt, beloven de Queens de haat te beantwoorden met nog luidere liefdesbetuigingen. Sasha, Priyanka en Latrice bereiden zich voor op een epische dragshow van bijbelse proporties.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks