Then You Run

Then You Run

Een groep rebelse tieners uit London maakt een pleziertripje naar Rotterdam. Maar wanneer de vader van Tara dood wordt aangetroffen, slaan ze op de vlucht door Europa met drie kilo drugs op zak en wraakzuchtige criminelen in hun kielzog.

Afleveringen

8 afleveringen

4 rebelse tieners uit Londen trekken naar Rotterdam. Wanneer de vader van een van hen dood wordt aangetroffen, moeten ze op de vlucht slaan doorheen Euopa met 3 kilo heroine en enkele criminelen die hen op de hielen zitten.
Ruth let op Tara terwijl ze de drugs uit haar systeem tracht te krijgen. Stink schakelt de hulp in van Nessi om snel wat geld te verdienen, maar haar plan loopt fout.
Tara vraagt zich af of haar vrienden veiliger zouden zijn zonder haar, maar dan blijkt dat het gevaar hen heeft gevolgd tot in Duitsland. Reagan heeft het moeilijk na de dood van zijn broer.
Tara en Stink verkopen de drugs van Reagan op een festival, iets waar hij al snel achterkomt. De namiddag eindigt met een tragedie.
Nessie biecht iets op. Tara probeert een machtige politiefiguur te slim af te zijn, een poging die fout afloopt. Reagan probeert ondertussen zijn vrijheid te waarborgen.
Stink is alleen en zwanger. Ze moet alles op alles zetten om de tophuurmoordenaar van Reagan te overleven.
Tara laat een bloedbad achter zich en zeilt naar Noorwegen op zoek naar haar moeder. Ze wordt zowel op de hielen gezeten door haar vrienden, een wraakzuchtige Raegan als een kwade Dagmar.
Tara en haar vrienden bereiken het mythische hotel, maar ze zijn niet alleen. Raegan is ook in Noorwegen en heeft een verrassen aanbod voor Tara. De waarheid komt aan het licht. Kunnen de wrak van The Traveller overleven?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks