The Regime

The Regime

Een autoritair regime staat op het punt te ontrafelen. Dit verhaal volgt een jaar binnen de muren van het paleis.

Afleveringen

6 afleveringen

Terwijl Elena zich voorbereidt op de Dag van de Overwinning, arriveert een vermoeide Zubak in het Paleis, waar hij ontdekt dat de kanselier strenge gezondheidsmaatregelen neemt.
Nicholas maakt zich zorgen over de invloed van Zubak op Elena en probeert een plan te bedenken, samen met Schiff, Singer en Laskin om de korporaal in een slecht daglicht te stellen. Elena verwelkomt senator Judith Holt om een deal te bespreken tussen hun landen.
Elena stuurt Zubak naar een kabinetmeeting als haar vervanger. Ondertussen moet ze ook omgaan met waarschuwingen omtrent de nieuwe hervormingen en met de onverschilligheid van de Verenigde Staten. Na een feestje eist ze ook een controversiële militaire actie.
Terwijl Zubak de ware locatie van Keplinger ontdekt, de grootste politieke rivaal van de kanselier, probeert Elena de schade te beperken na een tragisch ongeluk. Omdat de publieke opinie tegen haar blijft groeien, maken Elena en Nicholas een zeldzaam uitstapje buiten de paleismuren om fabrieksarbeiders te ontmoeten.
Kerstmis nadert en het geweld escaleert, maar Elena weigert haar volk in de steek te laten. Schiff, Singer en Huber overwegen om de onvoorspelbare kanselier uit haar ambt te zetten. Peter biedt een riskante ontsnapping aan voor Agnes en haar zoon.
Nu de muren van het paleis zijn doorbroken, slaan Elena en Zubak op de vlucht en zoeken hulp bij een gewone burger om te voorkomen dat ze door de rebellen gevangen worden genomen. Later gebruikt Elena haar vaardigheden in diplomatie en dubbelhartigheid in een laatste wanhopige poging om aan de macht te blijven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks