Team K3

Team K3

Na weken van repeteren is het zover: de eerste K3 show mét Julia erbij gaat in première. De K'tjes zijn super zenuwachtig. De ontlading is dan ook groot, na de eerste voorstelling.

Afleveringen

7 afleveringen

Na de eerste K3 show mét Julia erbij, staat de finale van The Voice Kids op het programma. Marthe en Julia doen voor de gelegenheid iets speciaal met hun haar. En Hanne, die blijft gewoon Hanne.
Hanne heeft groot nieuws voor Marthe en Julia... Babynieuws. Er komt een K3 baby! Julia en Marthe zijn super enthousiast en voelen zich nu al tante. Ze nemen ook de videoclip van hun zomersingle Mango Mango op.
Wat doen de meisjes van K3 zoal op een vrije dag? Goed ontbijten én varen met een bootje. Verder staat er een drukke zomer op de planning. Hanne, Marthe en Julia haasten zich van optreden naar optreden met het K3 busje.
Hanne, Marthe en Julia treden op op de Foute Party in het Sportpaleis. Het is de eerste keer dat Julia live mag optreden voor een publiek vol volwassenen. Daarna trekken de dames naar zee voor de opnames van Tien om te zien.
Hanne, Marthe en Julia gaan voor de allereerste keer optreden met een live band. Ze zijn super zenuwachtig en zwangere Hanne moet nóg vaker plassen dan anders. En ook tijdens alle tropische hitterecords van afgelopen zomer, blijft K3 gaan.
Na het optreden op de Lokerse Feesten, besluiten Hanne, Marthe en Julia nog even naar de kermis te gaan. Ze verkleden zich met K3 pruiken en hoeden om onherkenbaar te kunnen rondlopen. Daarna staat de videoclip van Vleugels op de planning.
De grote tour door Nederland gaat van start. Na de K3 Run en Fun besluit Hanne even een stapje terug te zetten en laat ze zich op de Sint show vervangen door Marie. En dan is het eindelijk zo ver: baby Julien wordt geboren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks