Special Ops: Lioness

Special Ops: Lioness

Joe probeert een evenwicht te vinden tussen haar persoonlijke en professionele leven als het speerpunt in de oorlog tegen terreur van de CIA. Ze neemt Cruz, een vrouwelijke marinier met speciale missies, in dienst als undercover agent in het Lioness Programma.

Afleveringen

8 afleveringen

Tijdens een missie in het veld loopt het mis voor Joe en haar team. Joe blijft ontredderd achter. Bij haar thuiskomst stelt Joe's gezinsleven haar eigen uitdagingen. Cruz probeert aan een gevaarlijke situatie te ontsnappen.
Joe zet haar training met Cruz voort. Haar methodes zijn twijfelachtig. Cruz begint een relatie op te bouwen met Aaliyah. Kate raakt in gevecht tijdens haar voetbalwedstrijd. Neal moet moeilijk nieuws brengen aan een patiënt.
Cruz wordt uitgenodigd om het weekend door te brengen met Aaliyah en haar achterban. Joe houdt Kaitlyn op de hoogte van Cruz' vooruitgang. Kyle komt wanhopig naar Joe voor hulp met een troef.
Cruz wordt in een lastige positie gebracht terwijl ze op stap is met Aaliyah in de Hamptons, waardoor Joe en Kaitlyn aan haar twijfelen. Kaitlyn en Westfield confronteren Kyle met wat er bij de grens is gebeurd, waardoor Joe en haar team het nog moeilijker krijgen.
Joe en Neal verwerken de nasleep van Kate's ongeluk. Westfield en Kaitlyn zetten Joe's team in om een terroristische dreiging te bedwingen. Cruz's dekmantel kan in gevaar komen.
Aaliyah krijgt een sterke band met Cruz tijdens een dagje spa. Bobby, Tex, Two Cups, Randy en Tucker worden geconfronteerd met een dreiging in het Safe House. Kaitlyn en Joe worden uitgescholden voor de San Antonio missie tijdens een debriefing.
Tijdens het winkelen in Manhattan voor de bruiloft komen Aaliyah en Cruz dichter bij elkaar. Kate keert terug naar huis om opnieuw afscheid te nemen van haar moeder. Joe begeleidt Cruz door een interne strijd en twijfel bij het voltooien van de missie.
Onvoorziene omstandigheden brengen de missie in gevaar. Een achterdochtige Eshan confronteert Cruz nog voor zijn trouwdag. Joe en het team bereiden zich voor op het ergste.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks