Sneaky Pete

Sneaky Pete

Een oplichter is op de vlucht voor een misdadiger en vlucht voor zijn verleden door de identiteit van zijn celgenoot, Pete, aan te nemen. Hij wordt 'herenigd' met Pete's vervreemde familie die hem meesleurt in een gevaarlijke wereld.

Afleveringen

10 afleveringen

Een oplichter is op de vlucht voor een meedogenloze misdadiger en vlucht voor zijn verleden door de identiteit van zijn celgenoot, Pete, aan te nemen.
Omdat de zaken slecht lopen, stijgt de spanning tussen Pete's grootouders. Marius stelt een riskant plan voor om Julia met een gevaarlijke cliënt te helpen, maar als de problemen zich verergeren, moeten ze vertrouwen op Audreys deskundigheid.
De strenge reclasseringsambtenaar van Marius staat erop dat hij naar de stad komt voor een verplichte afspraak. Om op tijd te komen, moet Marius Pete's nieuwsgierige neef en nichten van zich afhouden.
Aangetrokken door de belofte van groot geld in de kluis van het borgkantoor, probeert Marius Pete's familie te beïnvloeden. Hij heeft echter moeite met Taylor, die gewelddadig is en zelf een geheim meedraagt.
Audrey en Otto ruziën over Audrey's eenzijdige beslissingen waarvan de gevolgen hen het bedrijf kunnen kosten. Terwijl hij Otto helpt bij het onderzoeken, doet Marius een belangrijke ontdekking over Audrey's financiën.
Als een gevaarlijke cliënt voor de rechter komt, heeft Bernhardt Bail Bonds moeite om het geld terug te krijgen dat hij in onderpand gaf. Bang voor wraak als ze het geld niet vinden, zoekt Otto oude vrienden op in het reservaat.
In de strijd om hun familiebedrijf werkt Audrey samen met Marius, terwijl Otto alles op eigen houtje wil oplossen. Geconfronteerd door Carly's ontdekkingen, bezoekt Marius zijn vroegere celgenoot, om zijn identiteit als Pete te verstevigen.
Marius wil het geld terugverdienen van een frauduleuze investering. Otto gaat door met een gevaarlijk plan en Katie en Brendon hebben een politierechercheur in hun kelder.
Dockery wil zijn geld terug. Marius vindt onverwachte hulp. Vince bedenkt een plan om een bedrieger te pakken te krijgen en Taylor neemt nieuwe verantwoordelijkheden op zich.
Nu alle stukjes op hun plek vallen, gaat Marius aan Vince's pokertafel zitten voor de laatste zet. Alles loopt volgens plan, totdat Vince het vermoeden krijgt dat hij dit al eens gezien heeft.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks