Sleepers

Sleepers

'Sleepers' zijn jonge mensen die door criminele organisaties naar de politieschool gestuurd worden, om zo bij de politie te infiltreren. De corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche.

Afleveringen

6 afleveringen

Als rechercheur Martin aankomt bij een plaats delict waar een schietpartij heeft plaatsgevonden, krijgt hij de schrik van zijn leven. Een van de slachtoffers van de schietpartij is een bekende van hem.
De politie treft een vermoorde rechercheur aan. Een speciaal team van buitenaf wordt op de zaak gezet. Als Rob en Rachid voor het eerst samen patrouilleren, rijden ze regelrecht de nachtmerrie van iedere politieagent in.
Martin liegt tegen zijn naasten uit zelfbescherming. Maar niet iedere leugen gaat onopgemerkt aan hen voorbij. Onder druk van Dwight blijft Willem pushen bij Martin: wat is de naam van de kroongetuige?
Noura merkt dat ze Martin steeds meer kwijt raakt en de spanningen tussen hen lopen verder op. De uitvaart van Henk vindt plaats, maar dit wordt bruut verstoord door mannen van Dwight.
Tarik en Martin gaan langs bij het adres dat Frits aan Martin overhandigde. De bewoner blijkt een bekend gezicht te zijn. Noura en Gülsah gaan de strijd met Judith aan, ieder met zijn eigen munitie en motieven.
Martin en Noura brengen de dag door in het ziekenhuis wachtend tot Max wakker wordt. Er vindt een golf van geweld plaats en Martin staat machteloos.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks