Rap Sh!t

Rap Sh!t

Een vrouwelijke rapgroep van buiten Miami probeert het te maken in de muziekindustrie.

Afleveringen

8 afleveringen

In de aanloop naar hun tournee met Reina Reign komt Shawna opnieuw in contact met Francois. Mia twijfelt of ze Melissa aan de zorg van haar moeder moet overlaten, totdat Lamont tussenbeide komt.
Terwijl Shawna en Mia het moeilijk hebben om elkaar tijdens de tournee in de ogen te kijken, belanden ze samen op een ongemakkelijke afterparty.
Terwijl Mia van haar tijd geniet met een liefdespartner, gaan Chastity en Shawna de confrontatie met elkaar aan en krijgt Maurice een ultimatum.
Wanneer Shawna, Mia en Chastity gefrustreerd raken door het gedrag van Francois en Reina Reign, beginnen ze terug te slaan. Shawna krijgt een hechte band met Lord AK. Mia maakt zich zorgen over haar blunder met Cash.
In LA verleidt Francois Shawna en Mia met interessante aanbiedingen, maar er zit een addertje onder het gras. Mia heeft twee minnaars op het Billboard-feest. Shawna en Lord AK groeien naar elkaar toe.
Na haar terugkeer naar Miami ontmoet Shawna Maurice. Mia ontdekt dat haar oude leven zonder haar is veranderd.
Shawna moet het opnemen tegen een oude vriend, wiens kritische woorden over het gebrek aan richting van het duo haar raken.
Na de show stellen Mia en Shawna zich vragen over de toekomst van de groep. Mia gaat een onverwachte connectie aan, terwijl Shawna een aanbod overweegt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks