Panhandle

Panhandle

De excentrieke Bell Prescott heeft al vijf jaar het uitgestrekte landgoed aan de Apalachicola-rivier dat hij deelt met zijn moeder niet verlaten. Wanneer een lijk bij Prescott op de stoep belandt, raakt hij verwikkeld in een geflipte roadtrip door Florida.

Afleveringen

8 afleveringen

Wanneer Bell een lijk ontdekt op zijn landgoed, vermoedt hij dat het iets te maken heeft met een eerdere onopgeloste zaak. Hij schakelt de hulp van Cammie in, een lokale verkeersflik.
Cammie en Bell proberen uit te zoeken waar Vida mee bezig was tijdens de laatste dagen van haar leven. Cammie krijgt ondertussen ook bezoek van iemand uit haar verleden.
Bell moet in therapie en krijgt bezoek van een familielid van Vida. Cammie onderzoekt het strandhuis van Perez en ontdekt een aanwijzing.
Cammie heeft bewijsmateriaal dat Bell in slechte papieren kan brengen. Ze probeert ook om te gaan met de nieuwe relatie van Tyler met Marcus. Bell probeert de geheimen van Vida te ontrafelen.
Bell en Cammie ontdekken dat er nog een persoon werd vermoord. Een autopsie onthult verrassende info. Cammie wordt onder druk gezet om bewijsmateriaal te overhandigen.
De lokale Perez-fabriek vat vuur. Cammie neemt Bell mee op een roadtrip voor een heist. Millicent wordt voor het eerst in jaren alleen gelaten.
Nadat Bell en Cammie zeer confidentiele documenten proberen te stelen, organiseert Bell een familiediner om eindelijk de grote samenzwering bloot te leggen. De spanningen lopen hoog op.
Iedereen probeert zijn of haar leven verder te zetten, maar toch is Bell nog op zoek naar een echt slot. Dat krijgt hij mogelijks wanneer er nieuwe details opduiken via de familie van Vida.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks