Nonkels

Nonkels

Drie broers van middelbare leeftijd hun familie wordt overhoop gegooid wanneer een onverwachte gast, een vluchteling uit Kameroen, voor hun deur staat.

Afleveringen

7 afleveringen

Innocent volgt een integratiecursus bij Anke, waar hij verliefd wordt op een medecursiste. Dat veroorzaakt paniek bij Pol, die er alles aan doet om de schijn van het schijnhuwelijk op te houden. Carine betrapt Luc erop dat hij beknibbelt om een nieuwe flight simulator te kunnen kopen.
Luc heeft eindelijk werk, maar Carine is tot zijn verbazing niet gediend met deze verandering in hun huishouden. Pol voelt dat hij Innocent dreigt kwijt te geraken, en klampt zich daarom steeds harder aan hem vast. Intussen bindt Willy de strijd aan met zijn nieuwe concurrent.
Willy verklaart de oorlog aan Christian, en voert de emotionele druk op Luc op. Hij krijgt daarbij de hulp van Carine, die Luc onder haar pantoffel voelt ontsnappen. Innocent doet onhandige pogingen om Safa buiten het werk beter te leren kennen.
In de relaties van de drie Persyns beginnen zich ernstige barsten af te tekenen. Luc gaat onaangekondigd bowlen met collega's, Innocent liegt tegen Pol en Willy probeert de strijd met Christian één tegen één uit te vechten tijdens een partijtje golf.
Willy zet Luc onder druk om voor hem te spioneren bij Christian. Carine twijfelt aan de huwelijkstrouw van Luc en Innocent probeert te begrijpen waarom Safa de boot afhoudt. Willy doet er ondertussen alles aan om de schijn hoog te houden bij Delphine.
Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbelplooit om Safa voor zich te winnen.
Wanneer Delphine en Willy trouwen, is iedereen welkom behalve verrader Luc. Diezelfde Luc krijgt thuis een ingeving die de kaarten in de golfoorlog grondig kan herschudden en de plooien met Willy gladstrijken. Maar dan moet hij wel eerst actie ondernemen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks