Nonkels

Nonkels

Drie broers van middelbare leeftijd hun familie wordt overhoop gegooid wanneer een onverwachte gast, een vluchteling uit Kameroen, voor hun deur staat.

Afleveringen

8 afleveringen

Luc verzwijgt het verrassingsfeest dat hij voor Carine haar verjaardag heeft gepland. Wanneer Kameroens vluchteling en pennenvriend Innocent onverwachts voor Lucs deur verschijnt, moet die een manier vinden om hem beleefd weg te sturen.
Nu Innocent bij de nonkels woont, ontdekt Luc dat zijn hond naar alle waarschijnlijkheid een racist is. Bovendien hindert Innocents aanwezigheid Willy bij zijn werk als kunstgrasverkoper. Innocent voelt zich nog niet welkom.
Luc wil oefenen op zijn flight simulator, maar Carine wil iets gezelligs doen. Willy heeft nood aan rust, maar wil dat niet op zijn ouderdom steken. Intussen begrijpt Innocent niet waarom de nonkels nooit hun moeder bezoeken in het rusthuis.
De nonkels ontdekken dat Innocent alle brieven van Luc binnen handbereik van Carine bewaart, maar dat ze met sommige ontboezemingen in die brieven niet zou kunnen lachen. De nonkels bedenken een plan om een escalatie te vermijden.
Luc wordt door de VDAB gedwongen om te werken in de supermarkt van Carine. Innocent wacht op zijn verblijfsvergunning en voelt zich nutteloos. Nu is het de ideale gelegenheid voor Willy om hem in te lijven als extra werkkracht.
De hele familie vergezelt Innocent naar Brussel waar hij zijn dossier moet gaan bepleiten bij de dienst vreemdelingenzaken. De nonkels gaan er alles aan doen om te verhinderen dat hij de brieven van Luc inroept als bewijsmateriaal.
Na Innocents uitwijzingsbevel organiseren de nonkels een benefiet: 'Innocent Moet Blijven'. De Persyntjes zetten alle zeilen bij. Fabienne doet verwoede pogingen om Anke terug voor zich te winnen.
Het lijkt einde verhaal voor Innocent. De hele familie gaat tot het uiterste om te zorgen dat hij kan blijven, maar hij wil niet met alle plannetjes meespelen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks