Million Dollar Island

Million Dollar Island

Een onbewoond eiland, 100 wildvreemden, 2 maanden overleven en één miljoen euro aan prijzengeld. Overleven is belangrijk, maar in dit spel is vriendschappen opbouwen essentieel.

Afleveringen

13 afleveringen

In Million Dollar Island moeten 50 Nederlanders en 50 Belgen wekenlang overleven op een tropisch eiland willen ze kans maken op een deel van de 1 miljoen euro dat aan de eindstreep ligt.
De bewoners van Million Dollar Island zijn begonnen aan het avontuur van hun leven. Er worden her en der kampen gevormd en er ontstaat zelfs een liefdeskoppel. De grote vraag blijft: waar is het eten?
Million Dollar Island telt nog 82 bewoners en zij hebben hun eerste week in dit sociale experiment erop zitten.
Wie zich in deze minimaatschappij misdraagt moet voor de gevolgen opdraaien. Wanneer een sluimerend conflict tot uitbarsting komt en 4 eilandbewoners zich van hun slechtste kant laten zien, krijgen zij dan ook hun verdiende loon.
Het is D-day op Million Dollar Island. De dag dat iedereen zonder bandje het eiland moet verlaten en dat het spel radicaal verandert. En vanaf nu wordt er gespeeld om alles of niets.
Van de oorspronkelijke honderd bewoners op Million Dollar Island zijn er nog maar 49 spelers over. En nu de eerste tropische buien over het eiland trekken, wordt het leven er alleen maar zwaarder op.
Van de honderd oorspronkelijke bewoners telt Million Dollar Island nog maar 42 avonturiers. Op het eiland begint een heuse maatschappij te ontstaan, inclusief bakkerij. Maar de achterdocht is groot. Wordt alles wel eerlijk verdeeld?
Op Million Dollar Island vechten de laatste spelers met één bandje voor hun bestaan. Het gebrek aan voedsel zorgt voor creatieve oplossingen. De jacht op de rijkste bewoner van het eiland wordt geopend. Er wordt een enorme pot gecreëerd.
Heimwee teistert Million Dollar Island. In de lege kampen zoeken eenzame eilandbewoners elkaar op. De rijkste bewoonster is nu 270.000 euro waard, maar hoe behoud je die positie?
Van de oorspronkelijke honderd bewoners op Million Dollar Island zijn er nog maar 22 over. Deze laatste spelers geven niet meer op en willen allemaal de finale halen. Het spel wordt tactischer en harder gespeeld.
De eindstrijd op Million Dollar Island is losgebarsten. De finale komt eraan en de 19 overgebleven bewoners doen er alles aan om een plekje in die laatste ronde te bemachtigen.
Op Million Dollar Island vieren de overgebleven 16 bewoners feest. De laatste fase breekt aan en iedereen wil de finale halen. De kwart finale zorgt voor een volle boot naar huis. De eerste finalist is bekend.
In deze laatste aflevering van Million Dollar Island zien we welke 3 spelers een plek in de finale gaan bemachtigen. Een finale waarin ze eindelijk hun verzamelde bandjes proberen te verzilveren.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks