Mega Mindy

Mega Mindy

Mieke Fonkel en Toby zijn agenten op het politiebureau in het dorp van commissaris Migrain. Mieke heeft in het geheim echter een superheld alter ego genaamd Mega Mindy.

13 afleveringen

Opa Fonkel heeft voor de verjaardag van oma een diepvries gekocht bij Vera Vries. Ook commissaris Migrain heeft zichzelf een exemplaar aangeschaft. Vreemd genoeg wordt er overal waar zo'n diepvries staat ingebroken. Tijd voor Mega Mindy?
Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen, maar van zijn moeke moet hij daarvoor wel eerst trouwen. Misschien kan het huwelijksbureau van Marie Mariage de commissaris helpen om de vrouw van zijn dromen te vinden?
De hoofdcommissaris is in het dorp. Hij is erg streng geworden en komt aandraven met nieuwe wetten. Mieke komt tot de ontdekking dat hij die wetten allemaal zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om hem te stoppen!
Er is een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp. Baltazar Bal is één van de nieuwe trainers. Mieke vermoedt dat er iets niet pluis is met hem en ze gaat op onderzoek. Zal Mega Mindy de waarheid over hem te weten komen?
Nu Electro eindelijk in de cel zit, staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Net op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen. Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken?
Twee broers hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar eenmaal je op de paardenmolen zit, wil je er nooit meer af. Het volledige dorp raakt verslaafd. Kan Mega Mindy het hypnosesysteem uitschakelen?
Een zogezegde giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis. De bewoners zijn in paniek en worden tijdelijk opgevangen in het politiekantoor. Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis helemaal leeg!
Een concertorganisator schakelt het hele dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van een wereldster: Remy Fasol. Maar dan blijkt echter dat hij niet komt opdagen... Zal Mega Mindy erin slagen om hem toch naar het dorp te halen?
De corrupte zwemcoach, Fred Baksteen, saboteert tijdens de ultieme wedstrijd de zwembaan van zijn belangrijkste concurrent, Toby. Fred wil er alles aan doen om zijn pupil te laten winnen. Mega Mindy zal Toby moeten helpen!
Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. Maar de boef wist zijn sporen uit...
Lieselot wil op de plaats van de kinderboerderij een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit geen goed idee. De enige oplossing is een volksstemming. Tot grote ergernis van Mieke verloopt deze stemming niet echt eerlijk.
Jack en Peggy willen schatrijk worden. Om dit te verwezenlijken bouwt het duo een oliepijpleiding die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven.
Theo is een echte piraat. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om na al die tijd een echte piratenschat te stelen?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks