Matroesjka's

Matroesjka's

Een bende Belgische vrouwenhandelaars ronselt in Oost-Europa en Thailand meisjes om ze in België te laten werken als prostituees. De meesten komen terecht in de beruchte Antwerpse stripclub Studio 69.

Afleveringen

10 afleveringen

Ray Van Mechelen en Marc Camps gaan in Litouwen meisjes ronselen voor hun nachtclub in Antwerpen. De meisjes denken dat ze meegaan met een dansgroep en hopen op die manier rijk te worden.
Journalist Nico Maes wil Mike interviewen, maar die vraagt geld voor zijn informatie. Mike verklikt Vincent Dockx bij de politie.
De meisjes komen toe in Antwerpen. Ze gaan aan de slag bij Eddy, in de 69. Luna wordt verkracht door een klant, hij wint haar bij een tombola. Lika verdedigt haar en valt Karel, de klant, aan.
De bende haalt de Russiche Inga weg uit een bar in Limburg en brengt haar terug naar Studio 69. Inga zat bij de vorige lichting Oostblokmeisjes. Kalinka ia allesbehalve opgetogen met haar terugkeer.
De bende wil zes meisjes verkopen aan een Nederlandse clubeigenaar. De politie valt Studio 69 binnen. Kalinka en Inga worden meegenomen voor verhoor.
Irina duikt onder bij Peter Jones, de klusjesman van de club. Clem De Donder wordt door Interne Zaken geschorst. Nico Maes pakt opnieuw uit met een onthullend artikel.
De meisjes zijn nu drie maanden in België. De politie houdt Studio 69 streng in de gaten en de bende komt in geldnood. Ray Van Mechelen vraagt Jan Verplancke om een escortservice op te starten.
Ray en Vincent zijn het steeds vaker oneens over het beleid van de club. Vincent wil Ray eruit. Hij doet Eddy en Jan een lucratief voorstel. Daria's spaargeld is verdwenen.
Drie maanden later. Nico Maes kan Eva overhalen tot een gesprek met politie-inspectuer Sierens, maar ze weigert klacht in te dienen. Daria verneemt dat haar boezemvriendin Kassandra vermoord werd.
Na de begrafenis van John Dockx doet Vincent Ray een onverwacht voorstel. Eddy komt meer en meer in het nauw te zitten. Ray zet Kalinka aan de deur. Kalinka voelt zich vernederd en wil wraak.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers