Fair Trade

Fair Trade

Twee ooit heel idealistische agenten zijn in hun carrière steeds verder buiten de lijntjes beginnen kleuren. Zijn ze nog agenten, of ondertussen eerder criminelen?

Afleveringen

8 afleveringen

Bij een illegale huiszoeking nemen commissaris Wally Wilson en hoofdinspecteur Robin De Rover een lading cocaïne in beslag die eigendom was van penozebaas Patrick Paternoster.
Robin helpt Nikki onder te duiken. Dan krijgt ze slecht nieuws: Bob Martens, een gewelddadige drugsdealer is weer opgedoken. Martens heeft zowel met haar als met Nikki nog een rekening te vereffenen.
De frustratie bij de Cel Drugs is groot nu Bob Martens na een reeks procedureblunders opnieuw vrij rondloopt. Wally Wilson heeft zijn drugs- en seksverslaving niet langer onder controle.
Robin is ervan overtuigd dat Bob Martens achter de ontvoering van Lissa zit. Dan krijgt ze onverwacht een tip van Frank Slaets. Nadia Camus meldt Bob Martens dat ze niet langer zijn advocate wil zijn.
Patrick Paternoster wil een Russische bende helpen met een grote lading drugs. Dan duikt plots Bob Martens op. Hij stelt Paternoster voor om samen te werken. Paternoster beseft dat hij geen keuze heeft.
Wally Wilson heeft geld nodig. Hij wil bemiddelen tussen de Russen en Paternoster in ruil voor een commissie. Commissaris Frank Slaets ziet zijn kans schoon om Wally te betrappen op corruptie.
Wally Wilson heeft zijn verslavingen niet meer onder controle. Robin heeft steeds minder vat op hem. Paternoster is door Wally?s schuld 4 miljoen armer. Hij zint op wraak, net zoals de Russen.
Wally blijft geschorst en kan geen kant meer uit. Paternoster wil zijn vier miljoen terug. Wally chanteert de Russen en zet een valstrik op. Hij smeekt Robin hem te helpen.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks