Lolly's Weetjesschap

Lolly's Weetjesschap

Lolly Lolbroek en haar papa Lex zijn niet vies zijn van een experimentje. Aan de hand van kleine proefjes maken zij 'weetjesschap' duidelijk aan kinderen en delen ze allerlei leuke weetjes.

Afleveringen

8 afleveringen

Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom je slaapt, snurkt en hoe je droomt. Lex blijkt bovendien een echte snurkkampioen!
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe mensen, dieren en planten eten en drinken. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt nieuwsgierige wijsneus Lolly eindelijk waarom bananen krom zijn.
Lolly en Lex onderzoeken wat geluid nu precies is. Dankzij een cool experiment 'zien' ze zelfs het geluid. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly of je een glas kapot kan zingen.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken hoe belangrijk water is en hoe het komt dat het regent. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly waarom ze rimpeltjes krijgt als ze te lang in bad zit.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom flamingo's ondersteboven eten, waarom vleermuizen ondersteboven slapen en hoe vogels vliegen.
Lolly en haar papa Lex onderzoeken waarom je haar soms recht komt te staan en waarom je na het sporten best stretcht. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly of je jezelf kan kietelen.
Lolly en Lex ontdekken wat kleuren eigenlijk zijn en hoe ze ontstaan. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly waarom haar lippen soms blauw zijn en waarom een kameleon van kleur verandert.
Lolly en Lex onderzoeken waarom de maan soms schijnt en wat vallende sterren eigenlijk zijn. In het Lollige Weetjesschapsboek ontdekt Lolly ook of er een toilet is in de ruimte en hoe groot de zon is.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks