AbraKOdabra

AbraKOdabra

Goochelprogramma met Kobe Van Herwegen.

Afleveringen

15 afleveringen

In de fles die altijd leeg is, maakt Kobe een magische zweefdrank. Hiermee wil hij zijn assistente laten vliegen. Ook P'tit wil wel eens van de zweefdrank proeven. De professor zoekt uit hoe je een ei dat nooit stukgaat kan laten zweven.
Kobe heeft een groot probleem: de ring van zijn assistente is zoek... Als hij de ring niet snel vindt, zal zijn assistente niet meedoen aan de goochelshow vanavond! Ook de professor en Kobini hebben hun handen vol met het zoeken naar de ring.
Kobe is razend jaloers op de goochelshow van de Grote Cardini. Hij wil dan ook kost wat kost bewijzen dat hij een betere goochelaar is. Daarom zal Kobe tijdens de voorstelling van die avond zijn allermoeilijkste truc tonen...
Kobe wil graag op bezoek bij de Afrikaanse tovenaar Coperoe. Maar hoe geraakt hij zonder centjes helemaal in Afrika? De professor werkt aan een heel speciale uitvinding en de Grote Kobini tovert met vliegende vissen.
Het is donker in het theater, want het licht is kapot. Kobe wil proberen om het licht te maken en gaat hiervoor de kelder in. Daar vindt hij een grote, oude koffer. Kobe wil de koffer absoluut open krijgen, maar dat lukt niet zomaar...
Kobe heeft een groot geheim: hij is stiekem een beetje verliefd op zijn assistente. Zou hij het durven om haar ten huwelijk te vragen? Ook de professor is bezig met het huwelijk, hij probeert twee paperclips te laten trouwen.
De Grote Cardini beweert dat hij de beste is in het tevoorschijn toveren van dingen. Kobe wil bewijzen dat hij nog veel meer tevoorschijn kan toveren en hij begint ijverig te oefenen. De professor haalt dingen tevoorschijn met krijtstrepen.
De Sultan van India komt kijken naar de voorstelling van Kobe. Speciaal voor zijn bezoek wil Kobe een oude Indische truc brengen. Maar de truc wil niet echt lukken... De professor heeft intussen op zolder een geest in een fles gestopt.
Het spookt in Kobe zijn theater. Met een bang hart begint hij aan de voorstelling, maar ook daar lijkt het te spoken... De professor is helemaal niet bang van spoken, hij toont hoe je met een trechter een kaars moet uitblazen.
Vandaag komt de goochelkrant op bezoek. Kobe en zijn assistente werden verkozen tot mooiste goochelduo van het jaar! Daarom wil de krant foto's en een interview met Kobe en zijn assistente. Uiteraard wil ook de professor op de foto.
De grote Colorini heeft een puntje van kritiek op de show van Kobe: er zit te weinig kleur in zijn voorstelling. Kobe gaat aan de slag om hier iets aan te doen. En ook de Grote Kobini probeert voor één keer niet in zwart-wit te verschijnen.
Het regent al dagen aan een stuk. Kobe is het slechte weer beu en wil naar de zon. Hij pakt zijn koffers en vertrekt op reis. Bij de professor regent het zelfs binnen. Bij de Grote Kobini schijnt echter de zon, want hij waant zich in Hawaï.
Kobe heeft een foto van zijn opa gevonden en wil de kader ophangen in het theater. Hij gaat aan de slag met nagels en een hamer. Maar Kobe blijkt niet zo handig te zijn... De grote Kobini voert met P'tit een zeer gevaarlijke truc uit.
Kobe is volop aan het oefenen voor zijn touwenexamen, maar de trucs willen maar niet lukken. Toch wil hij tijdens de voorstelling de moeilijkste touwentruc aller tijden opvoeren... De professor gaat aan de slag met krijtjes en een schoolbord.
Kobe is naar het circus geweest. Hij is erg onder de indruk van de truc met de menselijke kanonskogel. Kobe wil in zijn volgende voorstelling tonen hoe je met goochelkracht de zwaartekracht te lijf kan gaan.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks