Law & Order: Organized Crime

Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler keert na een persoonlijk verlies terug naar de NYPD om de strijd aan te gaan met de georganiseerde misdaad.

Afleveringen

22 afleveringen

Detective Stabler moet infiltreren in een misdaadfamilie die de cocaïnehandel van New York City wil overnemen.
Stablers loyaliteit wordt op de proef gesteld op het werk en ook thuis wanneer zijn moeder onverwacht opduikt. Bell en Jet navigeren door de nieuw opgerichte gezamenlijke task force.
Terwijl Jet in het veld stapt om de nodige informatie voor het team te verzamelen, overweegt Bell een voorstel van congreslid Kilbride. Albi neemt drastische maatregelen om een geheim veilig te stellen.
Stabler moet boeten nadat hij een gevaarlijke grens met Kosta overschrijdt. Bell en Jet bedenken een plan om informatie te krijgen van elke criminele organisatie in de stad. Flutura presenteert een uitnodiging die te waardevol is om te weigeren.
Stabler ontdekt Flutura's ware rol in het familiebedrijf. Bell vraagt een gunst aan Kilbride om haar zaak vooruit te helpen. Bernadette en Eli passen zich aan hun nieuwe woonsituatie aan.
Terwijl Elliot thuis voor problemen komt te staan dankzij zijn zoon, krijgt hij ook een onverwachte hoofdpijn van zijn undercoverklus.
Reggie wordt gearresteerd en op de hoogte gebracht van de identiteit van Eliot. Hij moet nu beslissen of hij meewerkt. De DA aarzelt of ze hem of Edmund Ross moet gebruiken. Kosta stuurt Eliot om Reggie te vermoorden.
Een dodelijke bomaanslag doet de NYPD wankelen en laat verschillende verdachten achter. Nova doet een belangrijke ontdekking.
Wanneer Eli vermist wordt, vraagt Stabler aan Benson en de task force om hem te helpen zijn zoon te vinden. Wheatley denkt na over zijn toekomst.
Wanneer een beruchte cybercrimineel uit een zwaar beveiligde gevangenis ontsnapt, moet Stabler samenwerken met een onwaarschijnlijke informant. Kilbride neemt Nova onder zijn hoede.
Wanneer een spervuur van cyberaanvallen de stad lamlegt, is Stabler ervan overtuigd dat Wheatley betrokken is. Bernadette ontvangt een onwelkome bezoeker.
Stabler vraagt Bell om hem te steunen als ze opgeroepen worden om hun acties te verdedigen. Jet en Malachi werken samen om Wheatley te pakken te krijgen. Cho en Maldonado gaan undercover om Angela in de gaten te houden.
De task force moet zich haasten om levens te redden wanneer Wheatley en McClane's digitale overname overgaat in een reeks van echte bommeldingen.
Terwijl een blackout de stad lamlegt, werken Stabler en Bell om Wheatley een stap voor te blijven. Jet en Malachi krijgen onwaarschijnlijke hulp.
Bells task force onderzoekt de connectie tussen Congreslid Kilbride en de Marcy organisatie. Stabler maakt nieuwe vrienden met een groep hechte agenten. Nova krijgt een promotie net wanneer haar twee werelden beginnen te botsen.
De task force onderzoekt een verband tussen de Marcy Organisatie en de moord op een advocaat en haar cliënt. Stabler begint aan een nieuwe opdracht. Bell herinnert Nova eraan voor wie ze echt werkt.
Een nieuwe ADA op de zaak dringt er bij de task force op aan om een lid van de broederschap te vermoorden om het nodige bewijs te krijgen. Stabler moet in het reine komen met zijn erfenis. De werelden van Bell en Nova overlappen.
Terwijl de task force een belangrijke arrestatie verricht, verhoogt de Marcy organisatie de inzet met een gevaarlijke lading illegale wapens. Stabler zoekt naar manieren om Webbs gunst te winnen terwijl hij loyaal blijft aan Donnelly.
Wanneer miljoenen worden gestolen van een van Webbs werknemers, vraagt hij Stabler en Donnelly om het geld terug te halen en de dief te straffen. De task force wil zowel Webb als de Broederschap oppakken, maar stuit op een gevaarlijk obstakel.
Wanneer een 9-jarig meisje wordt ontvoerd in verband met de Broederschap, moeten Stabler en de task force samenwerken met Benson en de SVU om de daders op te sporen voor het te laat is.
Wanneer Stablers leven bedreigd wordt, wordt de druk opgevoerd om al het bewijs te verzamelen om Webb voorgoed op te bergen. Donnelly geeft de broederschap verrassend nieuws. Nova wordt gedwongen een drastische stap te nemen om haar broer te beschermen.
Als Stabler de waarheid over zijn vader onder ogen ziet, beïnvloedt hij zonder het te weten zijn situatie met de broederschap. De task force probeert Webb op te sporen, die verdwenen is. Donnelly zal alles doen om niet gepakt te worden.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers