Kamp Koral

Kamp Koral

SpongeBob is een jonge kampeerder die zijn zomer doorbrengt met het vangen van kwallen, het bouwen van kampvuren en zwemmen in Lake Yuckymuck.

Afleveringen

13 afleveringen

Wanneer Spongebob en Patrick 's nachts honger krijgen, zoeken ze eten in het laboratorium van Plankton, met monsterlijke gevolgen. - Meneer Krabs zoekt iemand om op Parel te passen, als het maar niet Spongebob is.
De kampeerders ontmoeten twee narwallen in het achterland, Narlene en Nobby genaamd, die hen trakteren op een zoete verrassing. - Op een regenachtige dag vermaken SpongeBob en zijn vrienden zich binnen met een onstuimig spelletje tikkertje.
De wekelijkse voedselbezorger wordt vermist, dus de kampeerders moeten hem opjagen zoals hun voorouders. - Een mysterieuze hut van vreemde kampeerders heeft vreselijk plezier met SpongeBob en Patrick in het donker.
SpongeBob, Sandy en Patrick trekken door het bos op zoek naar een legendarische nudistenkolonie. - SpongeBob helpt Plankton bij de Krusty Kanteen, wat leidt tot de ontwikkeling van een zeer bekende sandwich.
SpongeBob en Patrick vinden een begraven schat in het kamp, maar Mr. Krabs wil wanhopig zijn klauwen erop krijgen. - SpongeBob vermomt Gary als een nieuwe kampeerder om hem te beschermen tegen mevrouw Puff.
In Kamp Koral, het gekste slaapkamp in het kelpbos, brengen de 10-jarige SpongeBob SquarePants en zijn vrienden de zomer door met het bouwen van onderwaterkampvuren, het vangen van wilde kwallen en zwemmen in Lake Yuckymuck.
Wanneer een ansjovis geen 'miep' meer wil zeggen, helpen SpongeBob en Patrick hem zijn persoonlijkheid te vinden. - Als er iets stuk gaat in het kantoor van meneer Krabs moet SpongeBob strafzitten.
Patrick krijgt zwemlessen, wanneer hij blijft zinken besluiten SpongeBob en Sandy een feest op de bodem van het meer te geven. - Wanneer SpongeBob zich verslaapt voor het uitstapje heeft hij het hele kamp voor zichzelf, maar niet voor lang.
Wanneer Octo zichzelf bezeert in de wildernis moet Patrick voor hem zorgen. - Meneer Krabs, Plankton en mevrouw Puff proberen een spelletje te spelen, maar SpongeBob blijft ze storen.
Wanneer begeleider Opdraai op Nobbie past, verandert ze hem in een deftige kerel. - Wiebe Pierkens en Henry beginnen in hun eigen roddels te geloven.
Het is comedyavond op Koraalkamp, en de kinderen zijn klaar om te lachen tot ze erbij neervallen. - Patrick wordt in het woud verwisseld met een jonge Zeesquatch.
De Kerstman gaat op bezoek bij Koraalkamp, maar de kinderen weten niet wat ze met hem aanmoeten. - Het wc-huisje ontploft voor de ogen van meneer Krabs, maar hij krijgt drie verschillende ooggetuigenverslagen.
De begeleiders vertellen griezelverhalen rond het kampvuur, maar het wordt pas echt griezelen als de Vliegende Hollander verschijnt.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand € 13,95 € 19,95 € 8,95 € 11,95 € 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks