K3 Dromen

K3 Dromen

Drie knuffelbeestjes spelen de hoofdrol: een alpaca, een eenhoorn en een pegasus. Ze wonen in een fantasiewereld en beleven daar een heleboel avonturen.

Afleveringen

25 afleveringen

Hannie probeert een mooi schilderij van Marthie te maken. Maar ondertussen worden ze constant gestoord door Klaasie die zelf een eikmilkshake probeert te maken.
Marthie en Klaasie zijn het beu dat Hannie hen constant bang maakt met enge verhalen. Deze keer hebben ze een plannetje om Hannie terug te pakken. Is dat wel een goed idee?
Het is bijna Kerst, maar er ligt helemaal nog geen sneeuw! Dit maakt Marthie enorm droevig. Daarom besluiten Hannie en Klaasie om hieraan iets te doen.
De nacht van de eeuwige nacht is weer aangebroken. Hierdoor gebeuren er allerlei rare dingen in het magische bos. Maar wat voor effect zal dit hebben op Marthie, Klaasie en Hannie?
Klaasie en Hannie hebben een nieuw spel uitgevonden. Maar, waarom mag Marthie helemaal niet meedoen?
Marthie heeft een mooie kroon gevonden waardoor ze zich als een prinses voelt. Maar Klaasie en Hannie vinden prinses Marthie niet zo leuk.
Klaasie heeft van een rare vrucht gegeten, hierdoor is ze heel droevig geworden. Gelukkig hebben Marthie en Hannie een plan om Klaasie weer op te vrolijken.
Hannie haalt het in haar hoofd om een raket te bouwen. Alleen vinden Marthie en Klaasie dit geen goed idee. Zal Hannie naar de ruimte kunnen reizen?
Marthie, Klaasie en Hannie krijgen bezoek van een speciaal iemand. Een onzichtbaar persoon die beweert dat hij een tovenaar is.
Tijdens een wandeling vindt Marthie een vreemd spreukenboek. Alles begint mis te lopen vanaf het moment dat ze verschillende spreuken begint te gebruiken.
Tijdens een spel verstoppertje kunnen Marthie en Hannie Klaasie nergens vinden. Maar dan horen ze plots een vreemd geluid. Wat kan dat zijn?
Tijdens een zonnige dag vinden Marthie, Klaasie en Hannie een schatkaart. Ze besluiten deze te volgen en op avontuur te gaan. Maar de schat is niet wat ze denken dat het is.
Hannie vindt dat het nog eens tijd is om te gaan kamperen. Maar Marthie en Klaasie hebben hier minder zin in. Uiteindelijk verloopt de nacht anders dan gepland.
Klaasie heeft een nieuwe gave ontdekt. Marthie en Hannie lachen haar uit, Klaasie besluit om haar gave te gebruiken op Marthie. Alleen is het resultaat niet wat Klaasie had gedacht.
Door een ongelofelijk warme dag zijn Klaasie en Hannie enorm aan het zweten. Marthie daarentegen, zij heeft er helemaal geen last van! Zou ze misschien een geheim hebben?
Marthie heeft een verrassing voor Klaasie en Hannie. Een vlooiencircus! Alleen zijn Klaasie en Hannie niet onder de indruk van wat ze te zien krijgen.
Tijdens een ruzie loopt het mis tussen Klaasie en Hannie. Een paar uur later is Hannie nergens te bekennen. Klaasie denkt dat het haar fout is, maar vervolgens vinden Marthie en Klaasie en brief van Hannie...
Marthie, Klaasie en Hannie zullen er snel achter komen dat vrijdag de 13e meer is dan een normale ongeluksdag.
Hannie heeft een leuk cadeau gekregen, een toverstok die één wens kan vervullen. Maar natuurlijk willen Marthie en Klaasie deze wens voor zichzelf hebben. Gelukkig heeft Hannie de perfecte oplossing.
Marthie en Hannie vinden dat Klaasie te veel snoep eet. Ze besluiten om een weddenschap te houden, maar Klaasie gaat wel heel erg ver om die te winnen.
Tijdens het maken van cupcakes ziet Marthie dat er eentje gestolen is! Tijd voor Sherlock Marthie om de dader te vinden. En die is dichter dan ze denkt...
Door een ongeluk met een toverdrankje heeft Klaasie last van een spraakgebrek. Marthie en Hannie proberen een oplossing te zoeken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan...
Marthie organiseert een wedstrijd om te bepalen wie het laatste slokje toverdrank mag hebben. Klaasie en Hannie halen alles uit de kast om te winnen.
Tijdens een wandeling komen Klaasie en Hannie een grote taart tegen. Ze beginnen er van te eten, maar dan komen ze erachter van wie de taart is.
Marthie en Klaasie komen een pratende boom tegen die beweert dat hij alles weet. Maar Marthie en Klaasie denken dat er iets niet in orde is.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks