Huize Herrie

Huize Herrie

Lincoln Loud is een elfjarig jongetje die met 10 zussen samenleeft. Met de hulp van zijn vriend Clyde vind hij steeds opnieuw manieren om zijn drukke gezin te overleven.

Afleveringen

26 afleveringen

Ronnie Anne ontmoet Sid, een meisje wiens familie het appartement boven wil huren. Alleen ziet het er naar uit dat een ander koppel eerst zal zijn.
De water en elektriciteitsrekening is schrikbarend hoog. Ronnie Anne denkt dat het komt door haar, Bobby en hun moeder. - Ronnie Anne en Sid zijn fan van de K-popgroep Twelve is Midnight.
Car is fan van tv-actieheld El Falcón. Zijn heldenverering van El Falcón slaat over op Ronnie Anne. - De hele familie is fan van de telenovelle Adios Ana Adios, behalve Ronnie Anne.
Hector viert zijn verjaardag en abuelo wil geen cadeautjes van zijn familie, maar een optreden van hun. - Als de oudjes weg zijn en Carlota thuis de baas is, halen haar broertjes altijd grappen met haar uit.
Tegenover de mercado komt een nieuwe zaak. Het blijkt een grote, moderne supermarkt te zijn. - Ronnie Anne is een groot fan van lucha libre, met name van La Tormenta.
De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. - Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven.
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. - De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.
Het is bijna zover dat Lori het huis uitgaat, naar de Fairway Universiteit. Pap wordt er sentimenteel van. - Lacey St. Clair kijkt met haar hondje Victoire neer op Lana, die lekker in de prut speelt met Charles.
Walt, de kanarie van de Herries, is een enorme romanticus. Als hij een flamingo in de tuin van buurman Grauw ziet, is hij op slag verliefd. - Lincoln en Clyde halen hun ouders over om naar het kamp Ruimtekadet Experience te mogen.
De Jeugd Uitvaart Club moet helaas afscheid nemen van zijn voorzitter. - Mevrouw Carmichael is een pittige baas. Als zij het weekend weg is voor werk en Leni tijdelijk manager maakt is Leni blij.
Stella raakt haar speeldoos kwijt op school. Zach oppert dat het RatBeest het wellicht gestolen heeft. - De vijf Zwerm van de Zombie films worden in een nachtelijke marathon op tv uitgezonden.
Vanavond zijn de oudergesprekken op school en juf Johnson zegt tegen Lincoln dat ze heel graag zijn ouder wil spreken... - Luan heeft haar eerste, officiële date met Benny.
Omdat Lincoln en Clyde op de Ace Savvy conventie Con Koning willen worden, halen ze de zussen over om mee te gaan als het Hele Pak. De zussen blijken meer succes te hebben dan de jongens en ze besluiten alles te doen om toch te kunnen winnen.
Lisa wil dat Pap-Pap nog heel lang blijft leven, en bedenkt met behulp van wetenschap een plan om dat te laten lukken.
Lola wil mee doen aan de Kleine Miss Zonnestraal verkiezing, maar wordt afgewezen.
Directeur Rivers moet bezuinigen door een schoolclub te schrappen, maar zodra de club lobbyt om te blijven, zwicht ze. - Lincoln speelt een game waar Lana mega geïnteresseerd in raakt.
Mam ziet een oproep in de krant, dat de redactie op zoek is naar een columnist over ouderschap. - Luna wil dolgraag een VIP kaart kopen voor het concert van Mick Swagger.
De meiden van Lynns roller derby team hebben allen opeens verkering. Lynn voelt zich daardoor buitengesloten. - Clyde wil Emma vragen voor het Valentijnsbal.
Lincoln Loud is een elfjarig jongetje die met 10 zussen samenleeft. Met de hulp van zijn vriend Clyde vind hij steeds opnieuw manieren om zijn drukke gezin te overleven.
Het is bijna zover, Lori gaat naar de Fairway Universiteit. Leni is alleen maar bang dat ze haar zus en beste vriendin kwijtraakt. - Clyde bakt lekkere koekjes, zelfs schoolinspecteur Chen is lyrisch; ze wil een dozijn bestellen.
Lynn heeft kaartjes voor de wedstrijd van haar ijshockeyclub. - Mam en pap stellen een deal voor aan de kinderen; als je iets nieuws wilt, moet je iets ouds wegdoen.
Als Lori Lola wegbrengt en Lily mee is, valt de jongste Herrie op door haar schattige uitstraling. - Lori wil laatstejaars herinneringen maken met haar vrienden voordat ze van school gaan.
Lana wil meedoen aan de Royal Woods Go-Kart Grand Prix. - Luan heeft een module koken op school, wat ze niet ziet zitten.
Er is een stroomstoring in de buurt. Pap en man gaan de buren af en de kinderen besluiten om elkaar een vervolgverhaal te vertellen. - De klas van Lucy gaat op schoolreisje naar het strand.
De tweeling vraag Lisa om hen te helpen met een plek in Double Dare. - Leni en Lincoln lezen per ongeluk en zonder het te weten in Luna's dagboek en maken zich zorgen over hun zus.
Tijdens het laatste schoolreisje wordt Lincoln bang dat de vriendengroep uit elkaar zal vallen. - Lori neemt een baantje om haar droomauto te kunnen kopen.
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers