Hamsters

Hamsters

Hamsters Philippe en Giovanni zijn een onwaarschijnlijk stel: Giovanni is permanent online en volgt alle laatste trends. Philippe zit liever in de zetel voor de tv, met een snack of 5 op de schoot. Samen delen ze lief, leed en vele zakken chips.

Afleveringen

13 afleveringen

Onder impuls van influencer Cathy Kat, werkt Giovanni aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Alle rotzooi vliegt het hamsterhok uit. Voordat het zover is, gaat Philippe op zoek naar een laatste, perfecte chipje.
In de slaapkamer wordt Philippe geterroriseerd door feestende muggen, die zich volzuigen op zijn lichaam. Hij is tot alles bereid om van de muggen af te geraken. Giovanni heeft een idee, maar het is wel nogal 'speciaal'.
Giovanni heeft de insta-giveaway van Cathy Kat gewonnen. De hamsters mogen een weekend op retreat. Daar ontdekt Philippe een geheime nederzetting: De Hamster Vrijstaat, een plek waar hamsters wild en vrij kunnen zijn.
Geïnspireerd door zijn favoriete realityreeksen, wil Giovanni bewijzen dat Philippe en hij vele watertjes kunnen doorzwemmen. Philippe wil vooral verder naar zijn serietje kijken. #couplegoals
Fons de kikker zit in zak en as wanneer 'zijn Kelly' hem verlaten heeft. De hamsters willen hun vriend opvrolijken en organiseren een feest, maar dat draait anders uit dan Giovanni voor ogen had.
Philippe en Giovanni gaan naar een festival en ze nemen Kiki mee, de tienerdochter van hun goede vriend Fons. Al snel raakt iedereen elkaar kwijt op de weide. Philippe maakt een nieuwe, opdringerige vriend.
Giovanni wordt bijna dertig. Het besef dat hij al die tijd nog geen grote stappen heeft gezet in het leven, drijft hem tot wanhoop. Philippe vertelt hem een groot geheim.
Giovanni is het beu dat Philippe steeds met foute emoji's op zijn berichten reageert en onderwijst hem in de ongeschreven regels van het internet. Philippe maakt zich zorgen om de bezorger van zijn maaltijd.
Het is komeetdag en de hamsters rijden naar het perfecte uitzichtpunt voor een perfecte instagram-foto. Hun roadtrip verloopt echter niet zonder hindernissen.
Het is mooi weer buiten en Giovanni wil samen met de rest van de wereld een terrasje doen. Eén iemand is niet blij met de zon en dat is Philippe. Fons gaat eindelijk nog eens op date.
Giovanni piekert zich een donkere wolk, die een eigen leven gaat leiden. Een afschuwelijk monster zaait vernieling in de stad. Philippe laat zijn hart spreken.
De hamsters vieren Capibaramas, een winterfeest in teken van de mythische Bianca Capibara. Giovanni zijn moeder komt op bezoek. De voorbereidings-stress wordt Philippe teveel.
Capibaramas is een flop: Philippe is weggevlucht en Giovanni zijn cadeau valt niet in de smaak. Enkel de wijze raad van een magische capibara kan het feest nog redden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks