Hacked

Hacked

Enerzijds het verhaal van Nilou, Adanne en Malick, beste vrienden wiens geheimen onthuld worden wanneer hun smartphones gehackt worden. Anderzijds het verhaal van de hacker die hen in het vizier heeft. Winnaar van Beste Korte Serie in Cannes.

Afleveringen

10 afleveringen

Axel Stockman is een middelbare scholier die een vrij probleemloos leven leidt. Maar wanneer Axel toevallig een geheim van zijn klasgenote Nilou te weten komt, barst zijn veilige bubbel.
De spanningen bij Axel thuis lopen op. Enkel bij Alice kan hij zijn struggles kwijt. Wanneer Adanne en Nilou met Axels gsm een kwalijk filmpje posten van Evelyn, gaan ze te ver. Het drijft Axel ertoe zijn zelf ontworpen app HCKD tot een chantagemiddel om te vormen.
Axel heeft het met zijn app gemunt op Nilou, Adanne en Malick, die hun eerste challenges ontvangen. Wanneer Axel geschorst wordt van school en niet langer welkom is op de toneelrepetities, lijkt Alice nog de enige die hem gelooft.
Nu Evelyn is opgenomen in een instelling, worstelen de vrienden met schuldgevoelens die ze niet onder ogen durven te komen. Axel wordt steeds obsessiever en verliest zich in de challenges. Op het verjaardagsfeestje van Kais lijkt alles weer heel even normaal.
HCKD leidt tot een breuk tussen Alice en Malick. Alice vindt troost bij Axel, die zijn hart lucht over de situatie met zijn ouders. Wanneer een onverwachte bezoeker hun avond verstoort, verzendt Axel de heftigste challenge tot nu toe.
De challenges worden steeds grimmiger. Wanneer Axels vader de acties van zijn zoon lijkt door te hebben, neemt hij een drastische maatregel. Axel wordt roekeloos, wat leidt tot de aandacht van de politie.
Het eindejaarsbal en de toneelvoorstelling komen in zicht. Wanneer Axel op een repetitie langskomt, is hij er duidelijk niet welkom. Axel verliest zich in de levens van de drie vrienden. Wanneer een dramatische gebeurtenis plaatsvindt in de instelling, komt het tot een escalatie.
Adanne voelt zich schuldig en reageert zich af op Nilou. Axel wordt wakker in het ziekenhuis. Hij worstelt met zichzelf en wordt geplaagd door droombeelden. Zijn ouders stellen hem voor een ultimatum.
De politie komt langs bij Nilou, Adanne en Malick. Alice gaat op bezoek bij Axel in de instelling, die in alle talen zwijgt en weinig berouw toont. Tegelijk worden Axels droombeelden steeds agressiever.
Het komt tot een fysieke confrontatie tussen Malick en Axel. De vrienden zoeken afleiding in de toneelvoorstelling en het galabal. Wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen, neemt de avond een dramatische wending...
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks