Kameleon

Kameleon

Vier jeugdvrienden proberen te ontsnappen uit de wijk in Antwerpen waar ze zijn opgegroeid. Een wijk waar kansen niet talrijk zijn en waar heel wat jongeren kiezen voor de 'get rich fast'-optie van drugscriminaliteit. Daaraan ontsnappen blijkt niet zo evident te zijn.

Afleveringen

10 afleveringen

Maak kennis met Chris en zijn vrienden Blackson, Kofi en Tina én de wijk het Kiel. Chris wil acteren en heeft een belangrijke casting maar die loopt minder goed dan gehoopt.
Chris moet vanaf nu thuis ook financieel z'n steentje bijdragen en dat heeft invloed op z'n acteerambities. Een bezoekje van de vier vrienden aan de strandbar heeft grote gevolgen.
Chris, Kofi en Blackson moeten Murat een aanzienlijk bedrag om diens auto weer op te lappen. Tijdens een avondje uit vinden ze dé perfecte oplosssing voor dat probleem.
De 'Kameleons' willen een "fissa" organiseren in de hoop dat ze hierdoor van hun financiële problemen verlost raken. Maar dat blijkt toch moeilijker dan gedacht ....
De fissa is een gigantisch succes. Kofie en Blackson vinden er hun passie terwijl Chris het gevoel heeft dat zijn passie eerder "on hold" staat.
Chris neemt een drastische beslissing uit eigenbelang. Hij raakt verstrikt in een web van leugens terwijl Kofi het ene succes na het andere boekt. Tina moet vechten voor haar dochter.
Chris moet open kaart spelen met z'n vrienden. De vriendschap tussen de Kameleons komt hierdoor onder druk te staan. Het egoïsme van Chris zorgt voor een nieuwe, financiële uitdaging.
Blackson regelt de geldproblemen op zijn manier. Chris moet omgaan met de gevolgen van zijn daden en komt hierdoor helemaal alleen te staan. Tina krijgt slecht nieuws en gaat in op Blackson's voorstel.
Het Kiel blijft verweesd achter na het grote drama. Chris beslist om een "normaal" en volwassen leven te leiden. De plooien tussen hem en z'n vrienden worden beetje bij beetje glad gestreken.
De Kameleons hebben elkaar teruggevonden en bouwen elk op hun eigen manier aan hun toekomst. Ook Chris lijkt z'n weg nu echt te vinden maar de jeugdjaren van de Kameleons lijken nu wel defintief voorbij.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks