Hacked

Hacked

Enerzijds het verhaal van Nilou, Adanne en Malick, beste vrienden wiens geheimen onthuld worden wanneer hun smartphones gehackt worden. Anderzijds het verhaal van de hacker die hen in het vizier heeft. Winnaar van Beste Korte Serie in Cannes.

Afleveringen

10 afleveringen

Nilou, Malick en Adanne zijn dé drie jongeren die heel de school wel kent. Samen met hun vrienden hangen ze rond in het skatepark. Ze ergeren zich aan influencers zoals Evelyn, die het skatepark voor catwalk aanziet.
Nilou snapt niks van de app HCKD. Ze probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is en hoe de app toegang heeft tot haar persoonlijke content. Evelyn krijgt het zwaar te verduren op school nu het filmpje van haar viraal is gegaan.
Nu ook Malick een challenge krijgt, beseffen de vrienden dat ze nergens meer veilig zijn. Alice is achterdochtig en Malicks vreemde gedrag helpt er niet aan.
De vrienden zijn het zeker, de hacker heeft hen drie geviseerd. De app weet hen veel te persoonlijk aan te vallen. Nu de challenges van Malick en Adanne ten einde lopen, staan ze voor moeilijke keuzes.
Het is Match day. Geeft Adanne toe aan de chantage van de hacker? Wat is belangrijker voor haar, het respect van haar vader of de overwinning? Malick stelt zich kwetsbaar op tegenover Alice. Het brengt de twee closer dan ooit.
HCKD veroorzaakt een breuk tussen Malick en Alice. Ook Nilou en Adanne drijven uiteen. Ondertussen heeft het trio verschillende verdachten op het spoor. Nilou vindt aandacht bij Sergio, maar ze blijft twijfels hebben.
HCKD eist zijn tol op het leven van de vrienden. Malick raakt stilaan het noorden kwijt nu hij steeds weer geconfronteerd wordt met de dood van zijn moeder. Nilou daagt de hacker uit op het bedrijfsfeest van Erik.
De school staat in rep en roer door de foto van Nilou. Adanne neemt het op voor haar vriendin en zet een actie op poten samen met Evelyn. Malick krijgt een onaangename verrassing te verwerken wanneer Alice terug samen gaat met haar ex.
Malick stort in, maar krijgt troost uit onverwachte hoek. Door Adannes stickers wordt Nilou onthaald op school als een symbool van body positivity. De vrienden steken de koppen bij elkaar en denken te weten wie de hacker is.
De vrienden pikken het niet langer en gaan achter de hacker aan. Maar ze treffen niet aan wat ze verwacht hadden. Adanne's wereld stort in en de drie zitten met een enorm schuldgevoel opgezadeld.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks