Hacked

Hacked

Nilou, Adenne en Malick zijn beste vrienden en delen alles, maar toch hebben ze nog enkele geheimen. Wanneer hun smartphones gehackt worden, zouden die geheimen aan het licht kunnen komen. Winnaar van Beste Korte Serie in Cannes.

Afleveringen

10 afleveringen

Nilou, Malick en Adanne zijn dé drie jongeren die heel de school wel kent. Samen met hun vrienden hangen ze rond in het skatepark. Ze ergeren zich aan influencers zoals hun klasgenote Evelyn, die het skatepark voor catwalk aanziet.
Nilou snapt niks van de app HCKD. Ze probeert te achterhalen wat er precies aan de hand is en hoe de app toegang heeft tot haar persoonlijke content. Evelyn krijgt het zwaar te verduren op school nu het filmpje van haar viraal is gegaan.
Nu ook Malick een challenge krijgt, beseffen de vrienden dat ze nergens meer veilig zijn. Alice is achterdochtig en Malicks vreemde gedrag helpt er niet aan.
De vrienden zijn het zeker, de hacker heeft hen drie geviseerd. De app weet hen veel te persoonlijk aan te vallen. Nu de challenges van Malick en Adanne ten einde lopen, staan ze voor moeilijke keuzes.
Het is Match day. Geeft Adanne toe aan de chantage van de hacker? Wat is belangrijker voor haar, het respect van haar vader of de overwinning? Malick stelt zich kwetsbaar op tegenover Alice. Het brengt de twee closer dan ooit.
HCKD veroorzaakt een breuk tussen Malick en Alice. Ook Nilou en Adanne drijven uiteen. Ondertussen heeft het trio verschillende verdachten op het spoor. Nilou vindt aandacht bij Sergio, maar ze blijft twijfels hebben.
HCKD eist zijn tol op het leven van de vrienden. Malick raakt stilaan het noorden kwijt nu hij steeds weer geconfronteerd wordt met de dood van zijn moeder. Nilou daagt de hacker uit op het bedrijfsfeest van Erik.
De school staat in rep en roer door de foto van Nilou. Adanne neemt het op voor haar vriendin en zet een actie op poten samen met Evelyn. Malick krijgt een onaangename verrassing te verwerken wanneer Alice terug samen gaat met haar ex.
Malick stort in, maar krijgt troost uit onverwachte hoek. Door Adannes stickers wordt Nilou onthaald op school als een symbool van body positivity. De vrienden steken de koppen bij elkaar en denken te weten wie de hacker is.
De vrienden pikken het niet langer en gaan achter de hacker aan. Maar ze treffen niet aan wat ze verwacht hadden. Adanne's wereld stort in en de drie zitten met een enorm schuldgevoel opgezadeld.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers