Nieuw seizoen Vanaf 22 augustus
Geordie OGs

Geordie OGs

Acht jaar geleden knalde Geordie Shore de beeldbuis op en maakten we kennis met Gaz, Holly, Marnie en Aaron. We vermaakten ons jarenlang met hun epische liefdesperikelen. Nu kijken we mee hoe ze nog grotere uitdagingen aanpakken - als volwassenen.

Afleveringen

6 afleveringen

Aaron mist zijn trein richting een persconferentie waar zijn groot MMA-gevecht zal aangekondigd worden, Holly laat een oude tattoo verwijderen, Marnie heeft een eerste scan en Gary nodigt Aaron uit om baby Chester te ontmoeten.
Marnie en Casey hebben een fotoshoot. Holly volgt les om te leren hoe ze voor een publiek moet spreken, Gary en Emma wagen zich aan een date night. Aaron heeft stress voor zijn komende gevecht.
Marney geeft Casey een sexy verjaardagscadeau. Holly wordt geconfronteerd met haar angsten. Aaron prat over zijn mentale gezondheid. Emma heeft een grote verrassing voor Gary.
Marnie toont haar zwangere buik tijdens een fotoshoot. Gary speelt golf. Holly neemt afscheid. Aaron is geschokt wanneer hij zijn tegenstander ontdekt voor het gevecht.
Gary en Emma delen bijzonder nieuws en Aaron verliest zichzelf in zijn training. Holly belandt in The House of Lords en er wordt een foto van Casey naar de kranten gestuurd.
Marnie en Casey onthullen het geslacht van hun baby. Aaron stapt de MMA-kooi in voor zijn langverwacht gevecht.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks