F*** You Very, Very Much

F*** You Very, Very Much

In één foute, wilde nacht gooit An haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet.

Afleveringen

6 afleveringen

Flo is op zoek naar de perfecte zaaddonor voor de perfecte baby. Violet heeft samen met kersverse echtgenoot Joris een huis gekocht. Dat durft ze niet te vertellen aan haar bestie An, die nog steeds een studentikoos bestaan leidt...
Na het ongelukkige nieuws vindt An troost bij haar hartsvriendinnen. Flo bezoekt aanstaande stiefvader Willy, die een bijzondere relatie met een zapper heeft. Violet gaat bij een kerkkoor. Dat leidt al spoedig tot de nodige disharmonie.
An bereidt zich voor op de borstsparende operatie, die over precies één dag plaatsvindt. Violet botst ondertussen op de ideale spermadonor voor Flo. Maar Flo heeft stiekem een heel andere agenda...
An heeft haar eerste date met Kopieboy, die nog onkundig is van haar ziekte. Violet wordt geplaagd door oude innerlijke demonen. Flo zoekt het juiste moment om Guillaume een belangrijke vraag te stellen. An begint met chemotherapie.
Na een wilde Ensor-nacht in Oostende is Violet spoorloos. Flo zit na dezelfde avond zonder lief en zonder zaaddonor. An wordt gedwongen te kiezen tussen Kopieboy en de Plakpot.
De dag van het huwelijk van Nicole en Willy. Nicole is getransformeerd in bridezilla. Onbevreesde Flo staat haar moeder bij. An, Violet, Joris en Sonja zijn op weg naar de feestelijkheden gestrand, door een autopanne. Seizoensfinale.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks