Don't Scream

Don't Scream

De ingrediënten van deze reality game show: bekende Vlaamse duo's en bloedstollende parcours. Wie van de duo's het minst gilt, wint de aflevering. Welk duo kroont zich tot "Don't Scream''-duo van het jaar?

Afleveringen

7 afleveringen

We schrijven 2052. Een catastrofale kernramp heeft de beschaving weggevaagd en radioactieve mutanten jagen op de laatste overlevenden: comedians Jens Dendoncker en Jeroen Verdick, en boezemvrienden Francisco Schuster en Grace Khuabi.
De Love At First Bite is een gore discotheek waar vampiers zijn neergestreken om de verjaardag van hun duistere meester te vieren. Helaas krijgen ze bezoek van enkele partypoopers: James Cooke en Dorian Liveyns, en Imke Courtois en Dorianne Aussems.
In deze episode nemen we afscheid van Jamie-Lee Six en Elodie Gabias en Sam en Shania Gooris. Ze krijgen een laatste kans om te herrijzen uit de doden, maar dan zullen ze wel Pietje De Dood moeten overtuigen dat ze het verdienen om te blijven leven.
Tien jaar na de mysterieuze verdwijningen nodigt kindervriend Hoppie enkele slachtoffers uit in zijn pretpark Kinderland: nieuwsankers Fatma Taspinar en Xavier Taveirne, en team Blind Gekocht: Bart Appeltans en Bea Vandendael.
Een hersendode werknemer is een gelukkige werknemer. Dat is het mission statement van Lobotomo, het bedrijf waar Christoff en Lindsay De Bolle en Jean Janssens en Maksim Stojanac solliciteren. Slagen ze erin om uit te badgen vóór de zombie-uitbraak?
Een gezellig avondje kamperen ontaardt plots in een nachtmerrie wanneer Viktor en Marie Verhulst en Nora Gharib en Nina Derwael belaagd worden door een heidense sekte. De jeugdbeweging Peter Pan is uit op bloed om eeuwig jong te blijven.
Zes afleveringen lang ging William Boeva op zoek naar de koelbloedigste BV's ter wereld. In deze bloedstollende finale nemen de sterkste teams het tegen elkaar op: Sam en Shania Gooris, en Nora Gharib en Nina Derwael.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks