Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike

Eric Goens volgde DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike meer dan een jaar. Tijdens de uitreiking in de Amsterdam Arena, waar ze in oktober tot beste dj's ter wereld werden uitgeroepen, en daarna tijdens hun haast eindeloze road trip.

Afleveringen

8 afleveringen

Dimitri Vegas en Like Mike zijn vandaag in Amsterdam. Vanavond wordt hier bekendgemaakt wie zich NR 1 DJ van de wereld mag noemen. Op zijn hotelkamer checkt perfectionist Dimitri de playlist voor de set van vanavond keer na keer.
Na een maand komt Dimitri voor het eerst in hun nieuwe hoofdkwartier in Antwerpen. Net voor de Corona lockdown worden de broers gevraagd om in het Oostenrijkse Schladming het skiseizoen te openen.
'Op weg naar Stockholm om een dierbare vriend te eren.' tweet Dimitri. Vanavond spelen de broers op het 'Avicii' tribute concert in the friends arena in Zweden. Het wordt een optreden met een dubbel gevoel.
Al 7 jaar op rij vullen Dimitri Vegas & Like Mike het sportpaleis, 21 shows. Het is hun speeltuin. Hun garden of Madness. En een thuismatch is ook vandaag nog altijd iets speciaals.
De Aziatische tour is een gigantisch succes. Maar ook slopend. Terwijl de Chinese fans smeken voor nieuwe optredens, wil Mike een pauze inlassen en wat gas terugnemen. Dimitri daarentegen wil het ijzer smeden terwijl het heet is.
Mike is op weg naar Saudi-Arabië. Dimitri vliegt later in vanuit de Malediven waar hij na 2 jaar eindelijk op huwelijksreis is met Anouk. Nu zijn broer op vakantie was heeft Mike de voorbije weken tijd gehad om aan zijn soloproject te werken.
Terug in Amsterdam voor een show. En dan BAM. De pandemie zorgt voor een wereldwijde lockdown. Concerten worden geannuleerd, reizen is aan banden gelegd. De schuiven van de DJ mengtafel bewegen niet meer.
De Tomorrowland-site in Boom ligt er verlaten bij. Normaal waren ze hier nu een gigantisch podium aan het opbouwen voor de 2020 editie van TML. Dimitri en Mike blikken terug op hoe het allemaal begon.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks