Curious

Curious

In Curious laat TAGMAG taboeloos jongeren aan het woord die meer vertellen over enkele seks- en drugstopics waar we eerder nog niet echt dieper op zijn ingegaan.

Afleveringen

5 afleveringen

In deze aflevering komt Maximiliaan de ins en outs van het beruchte social mediaplatform OnlyFans te weten met behulp van enkele Vlaamse OnlyFans creators.
In deze aflevering gaat Maximiliaan op bezoek bij 2 Vlaamse camgirls. Bij camming gaan jongens en meisjes zich tegen betaling uitkleden en spelen ze met zichzelf.
In deze aflevering verdiept Maximiliaan zich in de wereld van sugardating. Hij gaat op pad met suikerneeftjes en -nichtjes om erachter te komen hoeveel ze verdienen, hoe ver ze (zouden) gaan en wat hun familie vindt van hun bijverdienste.
In deze aflevering komt Maximiliaan erachter hoe makkelijk je een online 'fake' profiel kunt aanmaken en daarmee mensen kan misleiden. Maar wat drijft die catfishers?
In deze aflevering van Curious gaat Maximiliaan op zoek naar de effecten van cannabis. Is het een onschuldige softdrug of een opstapje naar meer en zwaardere drugs?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers