Chasing Beauty

Chasing Beauty

Chasing Beauty volgt vrouwen en mannen die ervoor kiezen om moeder natuur een handje te helpen. Ze zijn ontevreden over een bepaald aspect van hun lichaam. Zullen de plastische of cosmetische ingrepen hen helpen om zich beter te voelen? En wat als je de klok wil terugdraaien?

Afleveringen

5 afleveringen

Leerkracht Jelena is op zoek naar perfectie. Ze heeft al heel wat operaties achter de rug en er staan er ook nog verschillende gepland, toch beseft ze dat ze veel te ver gaat in haar zoektocht naar schoonheid.
Realityster Diaz is geen onbekende. Hij trok samen met zijn vriend Yassine naar Turkije voor een baard implantatie. Het duo ging zonder nadenken te werk. Toch hebben ze een bijzondere kijk op wat kan en wat niet kan qua plastische ingrepen.
Jada is een adult entertainment model. Zij laat binnenkort in Turkije een BBL met borstvergroting uitvoeren. De gevaarlijke risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is maar de drang naar perfectie is te groot.
We maken kennis met Imke, bekend van ex on the beach. Zij stond na haar deelname vooral bekend voor de fillers in haar lippen. Haar vriend is minder enthousiast over de nieuwe afspraak bij de plastische chirurg.
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks