Daar is Dobus

Daar is Dobus

Dobus is een clown die altijd vrolijk en plezier maakt. Hij doet ook veel domme dingen, zoals een baantje nemen.

Afleveringen

26 afleveringen

Dobus volgt een rondleiding in de brandweerkazerne. Door een misverstand denken de andere brandweermannen dat hij een echte brandweerman is! De perfecte gelegenheid om ook een handje te helpen...
Seppe is triest, omdat zijn kat Minoes niet meer uit de boom durft te komen. Dobus besluit om hem te helpen en zoekt allerlei trucjes om Minoes uit de boom te lokken.
Dobus wordt ingeschakeld als pizzakoerier. De pizza's moeten natuurlijk snel én warm op hun bestemming geraken. Dobus haalt alles uit de kast om zijn pizza's zo snel en warm mogelijk tot bij de klanten te brengen!
Dobus komt een straatmuzikant tegen. Al snel begint het bij hem te kriebelen om ook muziek te gaan spelen. Maar zullen de mensen op straat zijn muziek ook wel zo mooi vinden?
Op Dobus kan je rekenen! Hij helpt een vriend met schilderen. In begin loopt alles gemeerd, totdat per ongeluk de bril van zijn vriend in de verf belandt...
Dobus kan niet slapen door het lawaai van een slijpschijf. De schrijnwerker moet echter zijn werk op tijd afkrijgen. Dobus stelt voor om een handje te helpen. Hoe sneller het werk klaar is, hoe sneller hij weer kan gaan slapen!
Dobus wandelt voorbij een tennisveld. Wanneer hij de tennissers bezig ziet, wil hij ook graag eens meedoen. Eerst gaat Dobus op zoek naar een gepaste outfit. En dan... oefenen maar!
Dobus belandt in de sporthal. Hij neemt een kijkje bij de turnles en is erg onder de indruk. De trainer denkt dat Dobus één van zijn leerlingen is en Dobus moet meedoen met de les. Maar is Dobus wel zo'n goede turner?
De directrice heeft haar enkel verzwikt en moet dringend naar de dokter. Gelukkig is Dobus in de beurt om in te springen. Hij vervangt de directrice tot ze terug is. Zou Dobus een strenge directeur zijn, denk je?
De meester van de lagere school heeft autopech. Hierdoor kan hij niet op tijd op school geraken. Gelukkig is Dobus weer van de partij! Hij stelt voor om de meester even te vervangen tot zijn auto weer gemaakt is.
De eerste schooldag komt eraan! Dat betekent heel wat werk voor de directrice! Zij kan wel wat hulp gebruiken... Daar is Dobus! Hij stelt zich meteen kandidaat om voor de directrice enkele klusjes op te knappen.
Dobus ziet in het park een échte kunstschilder bezig. Dat wil hij ook wel eens doen! Dobus gaat meteen aan de slag, maar komt al gauw tot de ontdekking dat hij toch niet zo goed kan schilderen als hij had gedacht...
Tijdens een brandoefening worden de brandweermannen weggeroepen voor een noodgeval. Daar is Dobus alweer! Hij maakt de brandoefening toch nog af en dat vinden de kinderen heel erg leuk!
Floortje is triestig: haar knuffelkonijn is kwijt! Dobus wil helpen en ontpopt zich tot een echte detective. Hij gaat meteen op onderzoek om de knuffel terug te vinden...
Verkoper Emilio promoot op straat zijn Italiaanse lekkernijen. Dobus komt langs om te proeven. Al snel blijkt dat Dobus ook een goede promotor zou zijn. Jawel hoor, hij mag Emilio meteen helpen met verkopen!
In de winkel is één van de kassiers afwezig. De rij aan de kassa wordt steeds langer en langer... Hier kunnen ze wel wat hulp gebruiken! Dobus staat paraat en mag van de directeur een dagje aan de kassa zitten!
Aiaiai, één van de rekkenvullers heeft zijn rug bezeerd door een foute beweging! Een geluk bij een ongeluk... daar is Dobus! Hij staat zoals altijd paraat om de mensen uit de nood te helpen.
Dobus doet aan aerobic, maar dat lukt hem niet zo goed. Een groepje basketters nodigt hem uit om samen met hen mee te spelen. Dobus is snel overtuigd, basketten doet hij veel liever! Maar kan Dobus eigenlijk wel basketten?
De lakei van de koning is moe en zou graag een beetje rusten. Daar heeft Dobus een goede oplossing voor: hij zal zijn taak wel even overnemen! Met de hulp van de kleine prinses kan er zeker niets mislopen. Of wel?
De koning is ziek, hij maakt zich zorgen: er moet nog zoveel gebeuren vandaag! Hij vraagt hulp aan Dobus en die staat uiteraard te popelen om de koning te helpen...
De parkwachter heeft veel werk met het onderhoud van het park. Dobus stelt voor om hem te helpen. Net vandaag worden er in het park ook foto's gemaakt van een prachtig bruidspaar.
Omdat Dobus even niet uitkeek, is de taart van de bakker gevallen. Dobus voelt zich schuldig en wil het goedmaken. Hij besluit om een nieuwe taart voor hem te bakken.
Dobus gaat gebakjes kopen in de bakkerij. De bakker krijgt plots telefoon en moet even weg. Geen probleem, want daar is Dobus! Hij houdt met plezier de bakkerij wel even open!
Wat jammer, Dobus is een dag te laat voor de atletiekwedstrijd... Geen probleem, dan gaat hij zelf maar aan atletiek doen. Hij krijgt zelfs hulp van een échte atletiekcoach!
Dobus gaat slapen. Hij droomt over alle leuke herinneringen aan zijn sportavonturen.
Dobus gaat slapen. Hij droomt over alle leuke herinneringen aan zijn avonturen met eten maken en proeven.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks