Batwoman

Batwoman

Kate Kane is uit op gerechtigheid. Ze begeeft zich in de straten van Gotham als Batwoman om de criminaliteit in de metropool aan te pakken.

Afleveringen

13 afleveringen

Batwoman bewaakt nog steeds de straten van Gotham. Ze krijgt de assistentie van Batwing, maar Luke heeft zijn pak nog niet volledig onder controle.
Gotham wordt onveilig gemaakt door een nieuwe verschijning van Killer Croc. Batwoman en Alice worden op de proef gesteld.
Een incident in Gotham doet het Bat-team beseffen dat er weeral een vermiste trofee in de verkeerde handen is beland.
Wanneer de zus van Sophie wordt vermist, beseft het Batteam dat het wapen van Freeze nog niet volledig onder controle is.
Ryan vraagt aan Sophie om mee te gaan naar een etentje bij Jada om informatie in te winnen. Ryan ontdekt er een andere kant van Marquis en haar moeder.
Een verontrustende ontdekking in een tuinhuis doet Renee Montoya alarm slaan bij Ryan om te verzekeren dat de stad alert is.
Ryan bevindt zich te midden van een stand-off tussen Luke en Mary. Alice vindt een nieuwe sidekick.
Terwijl Mary en Alice hun zusterlijke band voortzetten, zijn Ryan, Luke en Sophie bereid om bijna alles te doen om hen te stoppen. Renee wordt gedwongen om haar hartverscheurende verleden opnieuw te bekijken.
Ryan, Sophie en Luke proberen de originele Poison Ivy op te sporen als alles erop wijst dat Pamela weer in Gotham is verschenen. Mary voelt zich aangetrokken door een enorme kracht. Alice voelt zich erg beschermend tegenover haar stiefzus.
Batwoman heeft de handen vol met de eisen van Jada, de groeiende macht van Mary en een nieuwe romantische verovering.
Net wanneer het lijkt dat de dingen niet erger kunnen worden, loopt de identeit van Batwoman opnieuw gevaar om onthuld te worden.
Ryan, Jada en Sophie komen samen om een plan te bedenken om Marquis te stoppen. Mary wil de schade die ze berokkend heeft als Poison Ivy goedmaken.
Batwoman en haar bat team racen tegen de klok om Marquis zijn plan te stoppen. Een ultieme confrontatie tussen broer en zus brengt het leven van Ryan en de liefde in gevaar.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
PROMO: Bespaar nu 30%
€ 8,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks