Zie Mij Graag

Zie Mij Graag

In de herkenbare feel-goodreeks Zie mij graag zet Anna na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Maar hoe moet het nu verder?

Afleveringen

13 afleveringen

 • 1. Ik Kan het Alleen

  Anna moet haar echtscheidingspapieren gaan tekenen. Ze twijfelt of ze het alleen zal aankunnen met twee kinderen en vooral: zonder man. Ben woont al drie maanden bij zijn beste vriend Gunther en zijn vrouw Sas. Sas wil dat Ben een eigen woning zoekt.
 • 2. Ze Missen Mij Niet

  Ben neemt zijn twee zonen een weekendje mee naar de Ardennen in zijn mobilhome. Dit is voor Anna de eerste keer dat ze haar oogappels moet missen. Ben wil zich bewijzen als papa, maar bij de eerste stop op een autoparking is hij zijn zonen al kwijt.
 • 3. Happy Single

  Anna wil bewijzen dat 'single zijn' niet zielig is. Ze geeft een grote 'Happy Single Party' in haar tuin. Tegen beter weten in en om te bewijzen dat ze helemaal over haar scheiding heen is, nodigt Anna de vrouw uit waarmee Ben haar bedrogen heeft.
 • 4. Young Ones

  Anna ziet Ben met een nieuw liefje van 21 jaar. Het steekt dat ze vervangen is door een jonger exemplaar. Anna wil weer jong zijn en ze besluit dat ze terug dingen gaat doen die ze deed toen ze jong was.
 • Anna surft op Facebook en besluit dat al haar kennissen een boeiender leven hebben dan zij. Ze wil bewijzen dat ze niet saai is. Anna faket met valse foto's op Facebook dat ze een actief leven heeft. Ze wordt verslaafd aan likes.
 • Aflevering 6

  Sinds de scheiding zit Ben nu aan zijn vijfde vriendin. De teller staat bij Anna nog steeds op nul. Anna besluit dat het tijd is voor haar eerste lief na de scheiding. Ze zoekt haar heil in internetdaten en vindt de perfecte match.
 • 7. Dril

  De schoolcijfers van Vic zijn achteruit gegaan. Anna geeft zichzelf de schuld omdat ze sinds de scheiding minder aandacht heeft voor het schoolwerk van de kinderen. Anna neemt de huistaak voor biologie heel erg serieus.
 • 8. Valentijn

  Het is bijna de eerste Valentijn na de scheiding. Anna wil op valentijnsavond niet alleen zijn en boekt voor die avond een tafel voor twee in een restaurant. Nu nog een date.
 • 9. Leve de Chemie

  Anna moet Lou inschrijven in zijn nieuwe school. Dezelfde school waar vroeger Anna en Ben zaten. Er staat al snel een lange wachtrij en Anna kan niet anders dan aan te schuiven en te overnachten op school. Ben komt haar onverwacht gezelschap houden.
 • 10. De Schorpioen

  Vic heeft een nieuwe leraar: Jeroen, een hottie. Een single hottie waar alle mama's verliefd op zijn. Ook Anna. Ze gaat 'toevallig' naar het zwembad wanneer Vic zwemles heeft. Tijdens de zwemles probeert Anna de aandacht te trekken van Jeroen.
 • 11. Hete Tijger

  Anna en Jeroen zijn al een tijdje samen. Anna vindt dat het tijd is dat ze seks hebben, maar ze heeft faalangst. Anna schoolt zich bij in het onderwerp seks.
 • 12. Vrij Gezellig

  Anna en Jeroen zijn een maand samen. Maar Jeroen wil snel gaan en vraagt de huissleutel. Ze twijfelt, is dit niet te snel? Anna en Nicole hebben het vrijgezellenfeest van Sas georganiseerd, maar Sas heeft grootse verwachtingen.
 • 13. Keuzestress

  Op de dag dat Sas en Gunther trouwen, staat Anna voor een verscheurende keuze: Ben of Jeroen. Sas waarschuwt Anna: ze wil geen scènes op haar feest. Anna kan geen "neen" zeggen tegen beide aanbidders.

€11,95 /mnd of

€ 119,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit**

€19,95 /mnd of

€ 199,45 / jaar Bespaar 2 maanden
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers