You Shall Not Lie

You Shall Not Lie

Er gaat een video viraal van een leerkrachte die seks heeft met een van haar studenten. Er ontstaat een schandaal dat vele levens overhoop gooit.

Afleveringen

6 afleveringen

Macarena voelt zich alleen. Sinds een video, waarin ze seks heeft met één van haar studenten online belandde, is ze zowel haar job als haar familie kwijtgespeeld.
Het schandaal doet Belmonte wankelen. Yolanda probeert de crisis tussen Macarena en Ana in goede banen te leiden en ontdekt een geheim over iemand in haar familie. Bovendien probeert iemand Macarena in verband te brengen met de dood op de klif.
Macarena krijgt bezoek van Iván. Ana ziet haar vriendin voor het eerst sinds de video verscheen. Macarena heeft een vermoeden en vraagt haar broer Sergio om hulp. Daarnaast ontdekt Yolanda het geheim van haar man.
Macarena gaat naar Maite's boot op zoek naar een vriend, maar daar vindt ze Iván. Wanneer Maite aankomt in de haven, is haar boot weg. Bij hun terugkeer vertellen Ivan en Macarena totaal verschillende versies van wat er gebeurd is.
Heel Belmonte wordt getroffen door wat er met Iván is gebeurd. Vooral Yolanda is geschokt, mede door gebeurtenissen uit het verleden. Arturo probeert zijn financiële problemen op te lossen. Macarena bekent eindelijk aan haar man Néstor.
De avond van het herfstfestival van de school breekt aan. Ivan ontsnapt uit het ziekenhuis en wacht op iemand op de klif. Macarena neemt een definitieve beslissing over haar toekomst en Yolanda besluit haar vroegere demonen te overwinnen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers