Yellowstone

Yellowstone

De Dutton-familie staat opnieuw voor hete vuren. Ze trotseren nieuwe confrontaties, krijgen met enkele zware gevolgen af te rekenen en zijn ook uit op wraak.

Afleveringen

10 afleveringen

1. Daybreak - Part 1

John Dutton probeert zijn ranch te beschermen tegen de plannen van enkele projectontwikkelaars, een Indiaans reservaat en Amerika's eerste nationale park.

2. Daybreak - Part 2

John Dutton probeert zijn ranch te beschermen tegen de plannen van enkele projectontwikkelaars, een Indiaans reservaat en Amerika's eerste nationale park.

3. Kill the Messenger

Terwijl het stof na de schietpartij gaat liggen, moeten de Duttons zich opmaken voor de mogelijke repercussies. Jamie gaat met de gouverneur spreken om de schade te beperken.

4. No Good Horses

Een pijnlijke verjaardag in de familie zorgt voor spanning. Kayce redt een jong meisje. Jamie en Beth maken plannen voor hun politieke carrière. Rainwater bedreigt de nalatenschap van de Duttons.

5. The Long Black Train

Een geheim over John komt aan het licht. Beth neemt Jenkins mee op een wild avondje uit.

6. Coming Home

John probeert Kayce en Monica te overtuigen om dicht bij huis te blijven. Jamie imponeert met een juridisch hoogstandje. Rip zoekt een nieuwe cowboy voor de ranch. Beth zoekt wraak.

7. The Remembering

John onthult een familiegeheim aan Monica. Jamie schakelt een tandje hoger voor zijn politieke carrière. Beth drijft John te ver. Kayce en Rip komen tegenover elkaar te staan. Een nieuwe alliantie bedreigt Yellowstone.
Rip ontdekt een gevaarlijke situatie. Een plan om John Dutton onder druk te zetten en zijn manier van leven te bedreigen wordt uitgevoerd. Monica start een zware revalidatie.
Rip wordt het onderwerp van een onderzoek door de sheriff na zijn aanvaring met de toeristen. Jamie's politieke toekomst komt in gevaar. Beth wil inzicht in Dans geldstromen.
John ontdekt wie echt aan zijn kant staat. Rip zoekt antwoorden. Beth neemt een nieuwe rol op. Kayce keer terug naar huis.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers