Wyatt Cenac Problem Areas

Wyatt Cenac Problem Areas

Actuele issues belicht vanuit een satirisch perspectief.

Afleveringen

10 afleveringen

Wyatt verkent de alternatieve brandstof, ruimte en politie in Minnesota.
Wyatt verkent NRA-propaganda in de bioscoop, denkt na over honden die kippenbotten eten en reist naar Birmingham om te horen hoe de politie zich verontschuldigt.
Wyatt probeert mijnwerkers op zonne-energie te laten overschakelen, millennials naar slagschepen te brengen en gemeenschapspolitie te begrijpen.
Wyatt onderzoekt de verschillende vormen van toevluchtsoorden voor arbeiders zonder papieren, suggereert een betere manier voor steden om met regen om te gaan en bekijkt hoe gemeenschapsinspanningen politie-aanwezigheid willen verminderen.
Wyatt praat over bankwoestijnen, het bestrijden van muggen en onderzoekt het snijvlak van Amerika's geestelijke gezondheidscrisis en politie.
Wyatt kijkt naar de minder dodelijke politiealternatieven dan vuurwapens, dreiging van robots die menselijke jobs overnemen en komt met een oplossing voor milieubelastende schoonheidsproducten.
Wyatt onderzoekt de studieschuldencrisis in Amerika, probeert het verkeer op het trottoir in drukke steden te verbeteren en onderzoekt het probleem van seksueel wangedrag door de politie.
Wyatt onderzoekt de achtergrond van lijm op briefpapier, waarom mobiele telefoons kapot gaan en hoe sommige stadspolitiediensten de oorlog tegen drugs achter zich laten.
Wyatt wijst op de historische uitsluiting van vrouwen in medisch onderzoek, verkent kunstmatige riffen en onderzoekt het proces van herstelrecht.
Wyatt beschouwt het gebrek aan financiering voor Amerikaanse leraren en sluit zijn seizoenslange onderzoek naar politiewerk af met de unieke benadering van 1 gemeenschap.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers