Without Sin

Without Sin

Een psychologische thriller over de relatie die ontstaat tussen Stella Tomlinson, een rouwende moeder, en de man die volgens haar haar 14-jarige dochter Maisy heeft vermoord.

Afleveringen

4 afleveringen

Drie jaar na de dood van haar tienerdochter, wordt Stella nog steeds gegijzeld door haar verdriet. Het verlies van haar enige kind heeft diepe kloven geslagen in haar leven en ze worstelt dagelijks om hiermee in het reine te komen.
Stella worstelt met de vraag of ze Charles moet vertrouwen en Cleo's verdwijning moet onderzoeken. Tegelijkertijd probeert ze erachter te komen wie Charles werkelijk is, door degenen te benaderen die hem het beste kenden.
Stella stort zich op het vinden van de echte moordenaar van haar dochter, nadat een video een verband laat zien tussen Maisy, Cleo, de McKellers en Jessie's vriendje Kelvin.
Stella stapt naar Charles in de overtuiging dat ze nu op de goede weg zijn. Maar Charles vertelt een verbijsterde Stella dat ze moet stoppen met aandringen. Teddy's leven is nu in gevaar. Toch geeft Stella niet op.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 13,95 € 19,95
€ 8,95 € 11,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Basic jaarlijks