Wisting

Wisting

Inspecteur William Wisting worstelt met de twee zwaarste zaken uit zijn carrière: de jacht op een seriemoordenaar en een onderzoek van zijn dochter.

Afleveringen

10 afleveringen

Onderzoeker William Wisting doet een angstaanjagende ontdekking: er is een lijk gevonden tussen de dennen van een Noorse kersttuin en het blijkt verband te hebben met een gezochte Amerikaanse seriemoordenaar.
Met de hulp van FBI-agenten Maggie en John volgt Wisting seriemoordenaar Robert Godwin in een afgelegen boerderij, maar houden ze de missie geheim voor de pers voordat Godwin opgepakt is?
Wisting en de FBI vermoeden dat Godwin mogelijk achter twaalf gevallen van vermiste personen in Noorwegen zit. Vidar Haglund is vrijgelaten uit de gevangenis en Line bevraagt de omstandigheden rond Viggo's dood.
Line's obsessie met Viggo's dood leidt tot een ruzie met haar vader. Wisting en de FBI vinden meer slachtoffers van Godwin, en de FBI-agent John maakt een fout die ernstige gevolgen heeft.
De onderzoeken van Line en Wisting houden verband met elkaar en de zoektocht naar de seriemoordenaar wordt steeds intenser. Tegelijkertijd wordt de ergste nachtmerrie van Wisting werkelijkheid.
Net wanneer Wisting op handen wordt gedragen, wordt hij beschuldigd van het manipuleren van bewijsmateriaal in een eerdere moordzaak. Line doet haar best om zijn vader buiten de greep van de media te houden.
Na zijn schorsing begint er een intern onderzoek naar Wisting. Torunn leidt het onderzoek naar een vermiste vrouw. Line loopt een ex tegen het lijf als ze aan haar Ravneberg-artikel werkt.
Wisting probeert zijn reputatie te redden door stiekem de zaak van Cecilia te volgen. Torunn gelooft dat Linnea achter haar eigen verdwijning zit, maar haar ouders zijn ervan overtuigd dat ze in gevaar is.
Wisting doet wanhopige pogingen om zijn onschuld te bewijzen, terwijl het interne onderzoeksteam zijn hele afdeling onder de loep neemt. Benjamin onderzoekt wie er achter de verdwijning van Linnea kan zitten.
Wisting roept de hulp in van een ex-collega om de moord op Cecilia op te lossen en om erachter te komen wie er met het bewijs heeft geknoeid. Line vindt een video die de aanklachten tegen Wisting koppelt aan Linnea's ontvoering.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers