Why Women Kill

Why Women Kill

3 verschillende decennia. 3 verschillende vrouwen. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier op te gaan met bedrog en verraad.

Afleveringen

10 afleveringen

Alma Fillcot gaat op zoek naar een nieuw lid voor haar lokale Garden Club, maar het schokkende geheim van haar man brengt alles in gevaar.
Alma, die volledig van streek is, onderzoekt de verontrustende collectie van Beltram. Rita vertrouwt Cooper nog steeds niet volledig.
Alma en Bertram bedenken een plan om een mogelijk probleem van de baan te vegen. Dee schakelt Vern in wanneer ze vermoedt dat Scooter liegt.
Alma krijgt te horen dat de leden van de Garden Club een verrassingsbezoek plannen bij haar thuis. Ze probeert zich daar op voor te bereiden ook al loopt er een politieonderzoek.
Alma ontdekt hoe wreed een gewonde Rita wel niet kan zijn. Maar ze beseft al snel dat ze de situatie in haar voordeel kan uitspelen.
Alma neemt het heft in eigen handen en Rita betrekt Scooter in haar afpersplannetje.
Rita's geluk is van korte duur wanneer Catherine zich vragen stelt over Rita's betrokkenheid bij Carlo's dood. Dee stelt haar ouders voor aan Vern.
Alma viert dat ze eindelijk werd toegelaten tot de Garden Club. Isabel gebruikt ondertussen een recente ontdekking in haar voordeel.
Alma voelt zich op haar gemak in de Garden Club. Ze doet zelfs een gooi naar het voorzitterschap. Rita wordt ondertussen vrijgelaten uit de gevangenis.
Alma bedenkt een wanhopig plan om haar comfortabele leventje te beschermen. Gaat ze tot het uiterste?

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers