Welcome Home Nikki Glaser?

Welcome Home Nikki Glaser?

Volg Nikki Glaser terwijl ze begint aan een ongemakkelijke reis van zelfontdekking en worstelt om liefde te vinden.

Afleveringen

8 afleveringen

Nikki Glaser verhuist terug naar St. Louis, waar ze opnieuw haar band met haar ex oppikt. De mama van Nikki helpt haar met het decoreren van de slaapkamer.
Nikki speelt een uitverkochte show in st. Louis terwijl de politie bij haar ouders aan de deur staan door een uit de hand gelopen grap.
Nikki plant een babyshower voor haar zus, wat haar ook doet nadenken over haar eigen kinderwens. Nikki jaagt ook haar droom na om een muzikant te worden.
Chris en Nikki's ouders zitten naast elkaar tijdens haar show in Chicago. Nikki vreest dat haar act hen in verlegenheid kan brengen omdat ze details uit haar seksleven deelt op het podium.
Nikki en Chris wagen zich eindelijk aan een relatie, wat Nikki aanzet om grotere gesprekken over hun toekomst te verlangen. Chris heeft daat niet veel zin in.
Nikki vindt dat haar relatie met Chris niet verloopt zoals ze had gehoopt. Ze gaat op zoek naar andere opties.
Nikki haar misprijzen voor de natuur en outdoor-activiteiten wordt op de proef gesteld wanneer ze haar ouders bezoekt in hun buitenverblijf. Nikki en Chris wagen zich aan relatietherapie.
Nikki vertoeft terug in LA en valt terug op haar oude routine en denkt erover na om terug te verhuizen. Kan Chris ervoor zorgen dat ze langer in St. Louis blijft?
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks