We Own This City

We Own This City

Baltimore, 2015. Er barsten rellen los in de stad. De inwoners eisen gerechtigheid voor Freddie Gray, een 25-jarige zwarte man die onder verdachte omstandigheden is overleden terwijl hij in hechtenis zat.

Afleveringen

6 afleveringen

Momodu Gondo bevindt zich in een verhoor. Een detective in een nabijgelegen county traceert een reeks van overdoses naar Baltimore.
Jenkins leert enkele harde waarheden over het politievak als nieuwe agent. Rayam vertelt meer over GTTF. Suiter wordt op een nieuwe moordzaak gezet.
Hersl wordt op de GTTF gezet, ook al stromen de klachten binnen. Jensen houdt de telefoontjes van Gondo in het oog. Jenkins neemt Suiter mee op sleeptouw.
Jenkins draait door nadat een auto-achtervolging geen drugs oplevert. Steele confronteert Davis. De stad wordt opgeschrikt door de protesten tegen Freddie Gray.
Jensen, Sieracki en advocaat Leo Wise bereiden zich voor om de GTTF-agenten aan te klagen. Suiter voelt het wantrouwen van de gemeenschap en voelt dat zijn verleden op hem afkomt. Steele en Davis zoeken steun bij de nieuwe burgemeester.
Suiter is bezorgd over zijn dagvaarding. Jenkins misdaden komen aan het licht. Davis strijdt voor financiering voor een decreet. Steele vraagt zich af of het systeem hervormd kan worden.
Kies het abonnement en de looptijd die bij jou past
Prijs per maand
€ 15,95 € 20,95
€ 9,95 € 12,95
€ 5,95 € 7,95
Aantal kijkprofielen 5 5 2
Aantal schermen tegelijkertijd 4 4 1
Vlaamse en internationale series en films
Kijken zonder reclame
Download en kijk offline
Recente blockbusters
Ik kies Streamz Premium jaarlijks