Wayne

Wayne

Wayne, een 16-jarige Dirty Harry met een hart van goud, vertrekt op een kleine motorfiets van Boston naar Florida met zijn nieuwe vriend Del om de fantastische Trans-Am uit '79 terug te krijgen die van zijn vader gestolen werd voor hij stierf.

Afleveringen

10 afleveringen

De gewelddadige tiener Wayne is onmiddellijk weg van Del, een meisje dat op zijn stoep koekjes staat te verkopen. Wanneer zijn vader sterft, besluiten Wayne en Del naar Florida te rijden om Waynes vaders Pontiac Trans Am op te halen.
Als Wayne een simpele taak voor Del niet uitvoert, stelt ze haar keuze om Brockton te verlaten in vraag. De gevolgen van deze kleine mislukking hebben levensbedreigende gevolgen wanneer Wayne zijn pad kruist met een gevaarlijke bewoner.
Nadat Wayne en Del op het lokale nieuws zijn geweest, geeft zij hem een lesje in liegen om hun nieuwe coole vrienden op afstand te houden. Maar het duurt niet lang voordat hun leugens worden ontdekt en hun dekmantel wordt opgeblazen.
Nadat hij beroofd is, gaat Wayne als dagloner werken terwijl Del geobsedeerd raakt door de dood van een vreemdeling. Ondertussen vieren Carl en Teddy hun verjaardag onderweg en komen ze in het reine met wie hun vader werkelijk is.
Een terugblik op een dag lang voordat Wayne Del ontmoette. Een dag die Del, Papa en de jongens voor altijd veranderde.
Wanneer Del vrienden maakt op een middelbare school in Georgia, maakt Wayne zich zorgen dat ze misschien wil blijven. Ondertussen komen Papa en de jongens snel dichterbij, en helpt Orlando Cole met een toespraak voor de directeurs.
Wayne worstelt met de vraag of hij Del wel of niet moet vertellen dat haar vader in het ziekenhuis ligt, terwijl sergeant Geller een val zet voor Wayne en Del.
Na hun eerste kus komen Wayne en Del aan in Florida, waar ze de ongrijpbare Trans Am tegenkomen. Als Wayne opnieuw in contact komt met zijn moeder, begint Del te beseffen dat zijn echte reden om naar Florida te komen toch niet de auto is.
Wanneer het zowel met Del als met zijn moeder misloopt, richt Wayne zich terug op zijn vaders Trans Am. Maar hij moet het opnemen tegen Calvin en Reggie. Ondertussen komt Del een geheim over Wayne te weten dat alles voor haar verandert.
Wayne, nu gearresteerd en alleen, moet het opnemen tegen Reggie in een brutaal gevecht om hun rivaliteit te beslechten. Ondertussen keert Del terug naar het huis van Waynes moeder, vastbesloten om haar man terug te krijgen.

Anderen bekeken ook

Beschikbaar Exclusieve Vlaamse topreeksen
Beschikbaar Internationale topseries, incl. alles van HBO
Beschikbaar Een uitgebreide catalogus Vlaamse series en films
Beschikbaar Uren kijkplezier voor kinderen en tieners
Beschikbaar Download je favorieten en kijk makkelijk offline
Beschikbaar Voeg tot 5 persoonlijke profielen toe
Beschikbaar Film- en serietips op maat
Beschikbaar Geen reclame
Beschikbaar HD-kwaliteit*
Beschikbaar Alles van Streamz
Beschikbaar Recente blockbusters die je moet gezien hebben
Beschikbaar Cinemaparels van de grootste filmmakers